Mihaita

Mihaita este fiul actritei Mariana Danescu, alias Lili Jurca din "La bloc" si a devenit celebru inca de la primele ore din viata lui, pentru ca nasterea lui a fost filmata si difuzata la Tv.

Intre timo, baiatul a crescut si seamana tot mai mult cu mama lui.

lili jurca

La nasterea primului ei copil, Mihaita, scenaristii au fost nevoiti s-o lase "insarcinata" si pe Lili, astfel incit actrita Mariana Danescu sa-si poata continua netulburata rolul. Astfel ca baietelul a devenit celebru inca din prima zi de la nastere.

Mihaita

In prezent baiatul are aproape opt ani si seamana perfect cu celebra lui mama. Mai mult, intre timp, Mariana Danescu a mai nascut o fetita, astfel ca Mihaita a devenit cel mai fericit, mai ales ca isi dorea un partener de joaca.

Mihaita

"Nasterea lui Mihaita a fost cel mai emotionant moment din viata noastra, iar clipa venirii lui pe lume a fost cu atit mai speciala, cu cit s-a impletit foarte frumos cu evenimentele din serial. Nasterea in direct, la care au participat toti colegii mei, ne-a apropiat foarte mult si ne-a transformat intr-o familie", spunea actrita Danescu in urma cu ceva timp.

Citeste si

Vecinii din serialul "La Bloc" s-au reunit la CanCan Tv! Uite cat de mult s-au schimbat

"Bela" din "La bloc"a ajuns la politie! Motivul pentru care Alina Chivulescu a mers la sectie insotita de fiul ei

Mihaita

Actrita Teatrului Metropolis

Pe Mariana Danescu este in continuare actrita Teatrului Metropolis, desi a disparut de ceva timp de pe micile ecrane. "La Bloc" a fost unul dintre cele mai importante proiecte ale acesteia.

Livia Lixandru

Citeste despre: mihaita, mihaita la bloc, mihaita lili jurca mariana danescu


Share On Facebook