mail

Andreea Balan si Andreea Antonescu le-au oferit fanilor din Galati un spectacol de neuitat. Cele doua blondine au urcat dupa multi ani pe aceeasi scena si au cantat melodiile cu care faceau furori pe vremea cand faceau parte din trupa Andre.

Galatiul, orasul natal al Andreei Antonescu, a fost gazda turneului Mix Music Evo, iar surprizele de pe scena au fost extrem de mari. Andreea Antonescu s-a intalnit cu Andreea Balan si au facut senzatie pe scena, dupa ce au cantat melodiile cu care au cucerit Romania intre anii 1998-2001.

andreea balan antonescu

La 13 ani dupa despartire, cele doua “Andrele” au incins atmosfera si au dansat imbracate provocator. Fanii au foarte entuziasmati sa le vada din nou impreuna dupa atata timp si le-au rasplatit cu ropote de aplauze.

"Andrelele" au cantat impreuna vara trecuta

Cel mai frumos moment a fost oferit de fetita Andreei Antonescu, care nu a putut sa stea desparte de scena. Andreea Balan a primit-o ca pe o colega de trupa, a imbratisat-o si a sarutat-o pe obraji.

andreea balan antonescu

Pe aceeasi scena au mai cantat What's Up, Nicole Cherry, Keo, Deepcentral, Matteo, Skizzo Skillz, Crush & Alexandra Ungureanu si Like Chocolate.

andreea balan antonescu


CITESTE SI
Rasturnare de situatie in cazul lui Keo si al Andreei Balan! Cantaretul a cerut-o de sotie! Vezi ce raspuns a primit

E treaba serioasa intre ei! Vezi ce planuri are Andreea Balan cu iubitul din America si cu ce se ocupa acesta

Andreea Balan iubeste din nou
Andreea si Michael s-au cunoscut in urma cu doua luni
Andreea si Michael s-au cunoscut in urma cu doua luni

Andreea Balan a trecut cu bine peste despartirea de Keo, iar acum se simte iubita ca la 20 de ani in bratele americanului ei, Michael. Acesta a venit zilele trecute in Romania, unde i-a cunoscut si pe prietenii Andreei si a gustat din preparatele romanesti. Cu ocazia acestei vizite in Romania, Michael a mers sa ii cunoasca si pe parintii Andreei, care au venit la Bucuresti pentru a-l vedea.

D.C.

Citeste despre: andreea balan, andreea antonescu, mix music evo, galati


Share On Facebook