Cum sa-l innebunesti pe barbatul Sagetator

Daca te arati prea posesiva si pasionala il pierzi, daca nu-i acorzi atentia de care are nevoie s-ar putea sa-si piarda interesul pentru tine. Ai ghicit, cu barbatul Sagetator nu este de glumit nici in pat si nici in societate. Iata la ce trucuri si stratageme erotice poti recurge pentru a pune pe jar acest dificil amant al horoscopului.

Un iubit cu experienta Daca tocmai te-ai indragostit de un Sagetator, inarmeaza-te cu multa rabdare si mai ales controleaza-ti instinctul de a-i verifica agenda telefonului. Fidelitatea nu figureaza in vocabularul lui. Vestea buna este ca acest Casanova are cu ce sa te impresioneze in pat si isi va folosi toata experienta erotica acumulata ca sa te faca sa te simti ca o regina.

Jocuri sexuale Reprezentantii acestei zodii sunt recunoscuti pentru spiritul ludic, iar comportamentul lor erotic nu se abate de la aceasta regula. Amantul Sagetator va fi mereu pus pe joaca. Deci comportamentul infantil in intimitate va fi specialitatea lui. Asa ca pregateste-te pentru batai cu perne si inarmeaza-te cu cat mai multe jucarii sexuale. Imaginatia si spontaneitatea ritualului erotic il cuceresc pe acest barbat care, prin felul lui de a fi, este un boem si un zburdalnic. Pentru el monotonia este moartea pasiunii.

Nu sta deasupra! Daca vrei sa-l pastrezi cat mai mult in patul tau, nu incerca in niciun fel sa-l domini. Lasa-l pe el sa stea deasupra si sa initieze ritualul sexual. Acestor barbati le place sa stabileasca ritmul si tempoul actului sexual si prefera pozitia pe la spate. Mai mult, nu incerca sa scoti de la el declaratii de dragoste. Probabil ti le va face cand va simti acest lucru.

Ce il excita Daca vrei sa-l starnesti, incepe prin a-l mangaia "acolo jos". Toata sexualitatea barbatului Sagetator este concentrata in zona organelor genitale, unde le place sa fie atinsi. Daca nu-i oferi aceasta placere si-o va oferi chiar el. Acest amant pasional al zodiacului nu are retineri cand vine vorba de sex si nu-si refuza nicio placere.

Sex nonconventionalCum sunt mari amatori de sex, nativii din zodia Sagetatorului adora sa initieze partide spontane de sex. Pentru ei, orice loc si orice ora din zi este numai buna pentru cateva minute de amor. Se multumesc si cu pozitiile mai putin comode din cabina de dus sau pe bancheta din spate a masinii.Share On Facebook