Loading the player...

Florin Salam a incercat sa faca lumina in cazul lui Liviu Dovleac si a acuzatiilor acestuia potrivit carora el ar fi dat comanda sa fie batut si ca ar fi consumat droguri.

"Din ce am inteles eu acum trei ani l-au batut ei pe Sile. Si de acolo ar fi pornit scandalul asta. Dar eu nu am nicio legatura cu bataia asta. Eu sunt suparat ca s-a intamplat asa ceva. Imi pare rau ca s-a intamplat asa ceva. Nu stiu de ce sunt pus in situatia asta, doar pentru ca baiatul ala e la mine in orchestra. Sa plateasca daca a facut ceva. Eu nu vorbesc cu Sile, cu baiatul ala. Am fost foarte suparat, nu am mers la patru concerte. Acum trei ani l-am sunat pe Liviu pentru ca am auzit ca a injurat de morti. Am fost suparat o perioada pe el. A doua zi ai pus-o pe Denisa sa ma sune ca tie iti era frica si ai pus-o sa spuna ca o sa zica la TV ca am tras de ea" a spus Salam la misiunea CancanTV, difuzata de luni pana joi, incepand cu ora 22.00 la Acasa TV.

Florin Salam
"Eu nu stiu ce vor sa faca ei, imi pare rau ca ma folosesc pe mine. O sa mai fii batut, ca tu ai o gramada de dusmani. Stii ce ai facut tu? Ai spus aseara ca sa merg eu cu drogurile cu astea! Foarte prost din pareta ta! Tu nu ai cum sa-mi strici mie imaginea. Jur pe viata mea ca nu eu am pus sa-l bata pe omul asta. Imi pare foarte rau ca s-a intamplat asa. Daca inca eram suparat pe Liviu, eu il bateam.

Baiatul ala o sa plateasca pentru ca a trecut peste cuvantul meu. Puteau sa spuna de Sile, nu de mine! Eu am plecat acasa pentru ca nu sunt obisnuit sa vad astfel de trebuiri Nu imi stricati mie imaginea si nici tu Livliule nu ii strica imaginea lui Denisa.

Nu cautati sa imi mai stricati imaginea. Am trecut prin toate greutatile, prin toate supararile si tot in picioare am ramas. Tot Number One am ramas! Puteam sa spun eu ca Denisa a tras de mine, dar nu spun asa ceva. Eu cum sunt mai nebun glumeam cu ea, n-a mers, care este problema" a spus Florin Salam vizibil afectat de acuzatiile aduse de cei doi.


Cat despre faptul ca Liviu Dovleac l-a acuzat prin insinuare pe Florin Salam luni la Cancan TV ca s-ar droga, manelistul a avut cateva cuvinte de spus.

"Fiecare om are viata lui proprie. Referitor la bautura si la dorguri, eu fac ce vreau cu viata mea ca sunt sanatos si pot sa si beau pot sa fac ce vreau ca sunt sanatos. Eu duc, altii nu, nu am nicio boala, multumesc lui Dumneze" a conchis Florin Salam.

Alex Toderasc

 

Citeste despre: florin salam, liviu dovleac, denisa, scandal, bataie


Share On Facebook