benone sinulescu

Pana nu demult, Benone Sinulescu sustinea spectacole pe banda rulanta. Din pacate, la aproape 78 de ani, artistul si-a pierdut din putere si nu accepta decat anumite oferte de cantari. 

In prezent, artistul locuieste la Buzau, alaturi de sotia lui. Cei doi se ocupa de gospodarie si pare ca acest lucru ii face extrem de fericiti. Insa, in prag de Anul Nou, artistul a avut probleme de sanatate, motiv pentru care nu a putut sa isi onoreze toate concertele.

benone sinulescu

Desi a spus ca nu vrea sa se retraga din muzica, Benone Sinulescu recunoaste ca varsta ii cam da batai de cap si ca se gandeste la sanatatea lui. Interpretul de muzica populara evita sa vorbeasca despre starea lui de sanatate, desi in perioada sarbatorilor care tocmai s-au incheiat acesta nu s-a simtit bine deloc.

benone sinulescu

"Urca pe scena tot mai rar si evita sa vorbeasca despre starea lui de sanatate. Sotia il incurajeaza si este alaturi de el. Canta doar la evenimentele importante si refuza sa se retraga din muzica, pentru a avea mai multa grija de el. In perioada sarbatorilor a fost la un pas sa cheme salvarea. Spun la un pas, pentru ca sotia lui a vrut sa il duca la spital, insa el a refuzat. Acum este bine. In primavara are cateva concerte", a declarat o sursa pentru CANCAN.ro.

benone sinulescu

Citeste si

Florin Piersic internat de urgenta intr-un spital din Cluj- Napoca. Starea de sanatate a actorului este precara

Irina Loghin, desfiintata de Benone Sinulescu! Cantaretul s-a revoltat total impotriva ei: "Nu este cu fusta scurta..."

"Trebuie sa tin cont de varsta din buletin"

Chiar daca inca se simte in putere, Benone Sinulescu este foarte atent la sanatatea lui. "Nu mai merg la toate spectacolele la care sunt invitat, din cauza oboselii. Fac o selectie si sunt foarte atent cand plec in deplasari. Sigur ca tin cont de oferta, de impresar, insa ar trebui sa tin cont de varsta din buletin. Nu mai sunt tanar, asa ca trebuie sa am grija de sanatatea mea, daca mai vreau sa urc pe scena in continuare", ne-a spus Benone Sinulescu in urma cu ceva timp.

Livia Lixandru

Citeste despre:benone sinulescu, benone sinulescu stare de sanatate


Share On Facebook