Cum sa satisfaci in pat femeia Berbec

In activitatile pe care le desfasoara, femeile Berbec sunt intotdeauna active si investesc multa placere si pasiune. Viata sexuala nu constituie o exceptie de la regula. Neinfricate, feroce si pasionale precum felinele, femeile guvernate de planeta Marte adora jocul, experimentul si, mai presus de toate, sa-si supuna partenerul in pat. Nativele acestei zodii nu prea stiu ce-i frica si, uneori, tind sa devina agresive si chiar redutabile pentru amantii lor. Cand ai cunoscut o femeie Berbec primul lucru de care trebuie sa fii constient este faptul ca ea isi doreste un amant si nu un tata.

Iata ce trebuie sa stii ca sa-i faci pe plac iubitei Berbec:

Pozitia preferata: deasupra Iti place sau nu, ea o va face oricum si, in scurt timp, va prelua conducerea actului sexual. Pozitia preferata a femeii Berbec este deasupra, in timp ce partenerul ei trebuie sa se conformeze si sa se miste in ritmul impus de aceasta veritabila Dominatrix.Stand deasupra partenerului, femeia Berbec are avantajul de a controla permanent adancimea penetrarii pe care o poate schimba dupa bunul plac, doar printr-o simpla miscare. Femeii Berbec ii place sa subjuge si mai ales sa gaseasca rapid calea spre orgasm. Acesta este si motivul pentru care adora pozitiile sexuale in care zonele cele mai intime ii sunt stimulate la maximum si posturi in care ea este cea care detine controlul.

Tehnici sexuale: S&MSa nu te mire daca, in urma intalnirii din pat cu femeia Berbec, te-ai ales cu niste zgarieturi de toata frumusetea sau daca, dimpotriva, ea iti va cere sa fii mai dur cu ea. Nativele acestei zodii au cele mai intunecate fantezii sexuale. Tot ce este socant si interzis le excita. Dorinta de a face regulile in pat o poate duce pana la un sadism activ. Prin urmare, cureaua si biciul fac parte din arsenalul ei erotic.

Ce-i place femeii Berbec in pat? Creativitatea De regula, femeile Berbec sunt la fel de jucause atat in societate, cat si in dormitor. In consecinta, actul sexual se poate consuma oriunde: pe scaunul din spatele masinii, in lift sau chiar intr-o toaleta publica. Daca iti declara ca are chef de o partida este clar: trebuie sa o satisfaci!

Ce nu ii place femeii Berbec? Rutina Pe cat este de pasionala pe atat poate fi de nestatornica aceasta femeie plina de energie. Ea isi va pierde repede apetitul sexual si interesul pentru tine daca o tii numai in dormitor si faceti sex o data pe saptamana si atunci doar in pozitia misionarului. Daca nu primesc ceea ce isi doresc, "berbecutele" isi vor gasi repede pe cineva care sa le ofere placerea visata.Share On Facebook