Giovani Becali

Sotia lui Giovani Becali, columbianca Narda Estella Becali l-a parasit pe acesta chiar in cea mai grea perioada din viata sa. Se pare ca femeia s-a cam saturat de scandaluri si infidelitati si a decis sa plece definitiv din Romania.

Stella Becali l-a iertat de mai multe ori pe Giovani, din cauza nenumaratelor escapade care l-au avut drept protagonist pe omnul de afaceri. In 2008, femeia a bagat divort, insa a renuntat la aceasta actiune o louna mai tarziu.

Giovani Becali

Pe atunci, Stella sustinea in cererea adresata judecatorilor ca sotul ei pleaca noptile de acasa si cerea custodia fiicei lor celei mici. In acel moment, varul lui Gigi Becali a reusit sa isi induplece sotia, insa de aceasta data se pare ca lucrurile sunt mult mai complicate.

Giovani a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in
Giovani a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in "Dosarul Transferurilor"

Saptamana trecuta, Giovani Becali a avut proces pentru micsorarea pensiei alimentare pe care i-o plateste Aidei Giurumescu. Becali si-a chemat in aceasta vara fosta amanta in judecata, dar si pe propriul fiu, pentru a cere reducerea pensie de intretinere datorata minorului. Ambele parti au fost insa reprezentate de avocati, iar in lipsa lui Giovani, al carui temperament vulcanic in fata instantei este binecunoscut, batalia s-a dus strict pe documentele de la dosar. Aparatorul lui Giovani a cerut reducerea cuantumului pensiei alimentare pentru micutului Bernhard, in varsta de 11 ani, pe motiv ca veniturile lui Giovani au scazut drastic de cand este incarcerat.

Satula de astfel de procese, se pare ca Stella a parasit definitiv tara si nu vrea sa mai auda de Giovani Becali, potrivit Romania TV.

A jurat ca nu o va parasi niciodata

Giovani Becali a povestit ca si-a cunoscut sotia pe Champs Elysees, la o banca. Pe atunci, el nu avea bani, insa sotia lui isi permitea sa studieze la Paris.

Giovani Becali

“Cand eu am luat-o pe sotia mea, eram amarat, iar ea studia la Paris. Atunci mi-am jurat ca nu o voi lasa, indiferent ce se va intampla!”, a declarat Giovani cu ceva timp in urma.

CITESTE SI:

Nu si-a uitat “fratele” din puscarie! Mourinho se intereseaza de soarta lui Giovani la fiecare doua saptamani!

Povestile lui Nea Nicu, frizerul fotbalului romanesc! De la Valentin Ceausescu si pana la Mutu, toti au trecut prin foarfeca lui!

Pretentii din partea Aidei Giurumescu

Aparatorul lui Giovani a depus la dosar mai multe documente, prntre care si extrase de la Directia de Finante Publice, de unde reiese ca varul lui Gigi Becali incaseaza lunar suma de...1.200 de lei. In aceste conditii, avocatul impresarului a cerut obligarea acestuia la plata unei pensii de intretinere potrivit legii, in cuantum de ¼ din venituri, adica fabuloasa suma de 300 de lei!

Giovani Becali

“Lasati, ca domnul Becali are alte surse de venit”, i-a taiat-o avocata fostei amante a impresarului.

R.O.

Citeste despre: giovani becali, aida giurumescu, stella becali, sotia lui giovani becali, divort giovani becali, giovani becali parasit


Share On Facebook