Marica

Ieri, cine a fost inspirat să intre la miezul nopţii pe cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, a aflat că un important fotbalist din istoria recentă a Naţionalei şi-a înşelat prietena chiar cu aceasta de faţă, într-un restaurant din Bucureşti.

Şi dacă o înşela cu vreo anonimă mai era cum mai era, dar a înşelat-o chiar cu fosta unui coleg de Naţională. La scurt timp după ce a citit că precursorul său la Stuttgart s-ar fi dat la fosta lui prietenă, Cristina Rovenţa, Alexandru Maxim a reacţionat ca orice bărbat care vrea să se lupte pentru locul său. Nu pentru locul în echipă, ci în patul Cristinei. I-a cumpărat bilet de avion pentru Stuttgart şi a sunat-o să-i spună că o aşteaptă la el. Cum femeilor le place când văd papaga... ăstaaa... don juani care se bat pentru ele, Cristina a fost foarte promptă: s-a suit în rata de Stuttgart şi-n câteva ore era la braţul lui Maxim.

Miss Turism Cristina Roventa, o femeie extrem de sexy
Miss Turism Cristina Roventa, o femeie extrem de sexy

Între timp, din Bucureşti, Maxim a primit telefon de la însuşi fostul mare vârf care vineri noaptea se retrăgea într-o baie privată, de VIP-uri, cu fosta mare prietenă a extremei lui Stuttgart. Rivalul s-a jurat cu mâna pe suspensori că ce-a apărut în Cancan e minciună şi că el n-ar face aşa ceva. Adică i-ar face doar lui Torje, dar nu şi lui. Maxim a fost politicos, dar, cum e cunoscut drept foarte gelos prin vestiare, slabe şanse să-l fi crezut.

Bunii prieteni împart orice, chiar şi femeile – iată o regulă cu care Gabi Torje n-ar fi tocmai de acord
Bunii prieteni împart orice, chiar şi femeile – iată o regulă cu care Gabi Torje n-ar fi tocmai de acord

Una peste alta, să ştie toţi fotbaliştii, dar şi prietenii cu fotbaliştii, că fetele nu sunt aşa proaste. Nu ies în oraş din prima, ca fraierele, fără să verifice şi ele nişte statistici, nişte minute jucate, nişte clasamente, nişte sume primite la semnături... Cristina Rovenţa, de pildă, a făcut alegerea justă. Până una-alta, Maxim are 25 de ani, 91 de meciuri jucate pentru Stuttgart şi 12 goluri marcate, başca e om de bază la Naţională. Rivalul lui în ale amorului, proaspăt revenit la stâna becaliană, a jucat anul trecut mai mult pe la nunţi şi botezuri decât pe teren, e pe final de carieră, iar convocarea la Naţională pare un vis umed de adolescent. Cu atât mai mult acum, când va avea doi potenţiali coechipieri cărora a încercat să le sufle gagicile, Torje şi Maxim, care ar prefera să joace în atac cu icoana Fecioarei cu Pruncul din buzunarul de la spate al Generalului decât să mai calce pe teren cu fostul lor prieten.

Citeste si

A marcat în baie? Paranormal! Un atacant de Naţională şi-a înşelat iubita cu aceasta de faţă

Doctorasul-tauras isi consuma dragostea cu Oana Marica departe de Bucuresti. “Winnetou” a fugit cu bunesa la munte!

Maria Apostol

Citeste despre: adrian mutu cariera, adrian mutu goluri, ciprian marica iubite, ciprian marica ioana marcu, ciprian marica gabi torje, ciprian marica iulia parlea, gabi torje iulia parlea, dinamo bucuresti, steaua bucuresti ciprian marica


Share On Facebook