Speak si Adelina

Ca se iubesc la nebunie, toata lumea stie! Ca s-ar putea casatori in curand, multa lume banuieste! Dar putini sunt cei care si-ar imagina ce mesaje fara perdea isi trimit Speak si Adelina!

Traiesc o frumoasa poveste de dragoste si nu de putine ori le arata si fanilor cat de mult se iubesc. Cei doi au o relatie de la inceputul acestui an si fac orice pentru a mentine in continuare vie flacara pasiunii.

Speak si Adelina

Chiar si atunci cand nu sunt impreuna, cei doi isi dau mesaje ori se suna foarte des oentru a fi mereu la curent cu ceea ce li se intampla. Asa se face ca, de multe ori, propunerile pe care si le fac sunt foarte... fierbinti.

Speak si Adelina

“Be naked when I come home!”/ “Sa fii dezbracata cand ajung acasa!”, a fost propunerea facuta in unul dintre mesajele cu pricina. Adelina l-a facut public, amuzandu-se copios pe baza propunerii indecente pe care a primit-o.

Speak si Adelina

O prietena virtuala i-a aratat insa si cum ar suna continuarea, peste 20 de ani. “Be there when I come home! And prepare your prayers!!"/”Sa fii acolo cand ajung acasa! Si pregateste-ti rugaciunile!”, a scris amica brunetei.

CITESTE SI:

Vandici va innebuni cand va citi asta! Reactia Adelinei Pestritu, dupa ce a aflat ca a fost data afara! "Nu inseamna nimic..."

Sigur nu o vei recunoaste! Cine este celebra prezentatoarea TV care, in urma cu 10 ani, poza in casa, la perete, cu sanii pe afara

“Fiecare varsta are frumusetea ei!”, i-a raspuns Adelina amicei sale.

Inlocuita la emisiune

Dupa o vara de poveste alaturi de iubitul ei, Adelina a primit vesti proaste la finalul concediului. Se pare ca bruneta nu va mai prezenta emisiunea pe care o avea la postul TV unde lucreaza, fiind inlocuita chiar de Ilinca Vandici, cunoscuta drept rivala sa.

Speak si Adelina

Desi nu i-a venit prea bine vestea, Adelina incearca sa mearga mai departe, concentrandu-se pe proiectele care i-au mai ramas.

R.O.

Citeste despre: adelina pestritu, adelina si speak, mesaje adelina si speak


Share On Facebook