Alin Oprea

Alin Oprea nu a fost niciodata adeptul schimbarilor radicale de look, dar de data aceasta a reusit sa lase pe toata lumea fara cuvinte. Solistul de la Talisman si-a facut aparitia la ziua lui Adrian Minune cu o imagine noua, care il prinde de minune.

Prieteni, familie si vedete numai una si una, cam asa poate fi descrisa petrecerea pe care Adrian Minune a dat-o de ziua lui. Manelistul i-a adunat in jurul bucatelor alese pe toti cei care tin la el si pe care, la randul lui, ii pretuieste.

Asa arata Alin Oprea in urma cu zece zile, cand a fost filmat de paparazzii CANCAN.ro
Asa arata Alin Oprea in urma cu zece zile, cand a fost filmat de paparazzii CANCAN.ro

Printre invitati s-a numarat si Alin Oprea, care a reusit sa lase pe toata lumea cu gura cascata. Atunci cand si-a facut aparitia in local, abia daca a fost recunoscut, datorita schimbarii radicale de look pe care si-a facut-o.

Alin Oprea

CITESTE SI

Nu-si mai incape in piele de mandrie! Alin Oprea are baiat de nota 10....la propriu!

Singur, atat de singur, beau bere si apoi ma picur! Vezi in ce ipostaza rusinoasa a fost filmat Alin Oprea de la Talisman

Acesta si-a lasat barba, iar toti cei din jur s-au uitat de doua ori la el, inainte de a i se adresa. In ultimii ani, cantaretul nu a trecut prin schimbari prea mari ale aspectului sau, asa ca mirarea celor din jur este de inteles.

A.D.

Citeste despre: alin oprea, alin oprea talisman, alin oprea schimbare de look, alin oprea look nou, talisman, zi nastere adrian minune, adrian minune petrecere


Share On Facebook