Brenciu Banica

Nu sunt colegi de emisiune de prea mult timp, dar au ajuns deja la primul conflict. Horia Brenciu ii reproseaza lui Stefan Banica jr ca fumeaza mult prea mult si a declarat ca este hotarat sa ia masuri impotriva acestui lucru.

Rivalitatea dintre Horia Brenciu si Stefan Banica jr nu mai este de mult un secret pentru nimeni. Asa ca, atunci cand au devenit colegi de emisiune, toata lumea s-a asteptat sa se lase cu scandal. Si iata ca asa s-a si intamplat. Desi nu a trecut prea mult de cand impart acelasi platou de filmare, cei doi au deja destule lucruri sa isi reproseze.

Horia Brenciu si Stefan Banica jr sunt colegi in cadrul aceleiasi emisiuni de talente
Horia Brenciu si Stefan Banica jr sunt colegi in cadrul aceleiasi emisiuni de talente

Prima nemultumire a lui Brenciu la adresa lui Banica este legata de un obicei nesanatos al acestuia. Cantaretul fumeaza si, dupa cum sustine colegul lui de emisiune, o face aproape tot timpul. Acest lucru il deranjeaza destul de tare pe artist, care este hotarat sa ia masuri.

CITESTE SI

A dat cartile pe FATA! Ea este BLONDA CELEBRA de care s-a indragostit Stefan Banica Jr. Interpretul a recunoscut tot!

Se insoara din nou? Ce planuri au Stefan Banica jr si Lavinia. Au luat prin surprindere pe toata lumea

Mai in gluma, mai in serios, Horia Brenciu a marturisit ca nu poate discuta cu Stefan Banica jr pentru ca fie fumeaza, fie miroase foarte rau a tutun. Asa ca, acesta a decis sa il scape definitiv de viciu. Cum o va face, numai el stie pana acum!

In fata camerelor, cei doi incearca sa nu lase sa se vada ca ar avea ceva unul cu celalalt
In fata camerelor, cei doi incearca sa nu lase sa se vada ca ar avea ceva unul cu celalalt

Salariu fabulos sa il suporte pe Brenciu

Stefan Banica Jr nu a intrat in echipa concursului de talente de la Antena 1 asa usor, ci dupa negocieri destul de dure. Dupa multe ore de discutii, cantaretul a batut palma cu mai-marii postului din Baneasa si urmeaza sa incaseze un salariu fabulos. Surse din anturajul acestuia au declarat ca Stefan va primi aproximativ 3 000 de euro pentru fiecare editie a show-ului.

A.D.
 

Citeste despre: stefan banica jr, horia brenciu, horia brenciu stefan banica jr, horia brenciu scandal stefan banica, stefan banica tigari


Share On Facebook