Vica Blochina

Fosta balerina Vica Blochina si-a facut un nume pe scena mondena datorita relatiei cu Victor Piturca, antrenorul Nationalei, caruia i-a facut si un copil. Lantul de iubire dintre ei s-a rupt, insa, in urma cu ani buni.

In paralel cu procesele pe care i le-a intentat tatalui copilului sau, Vica si-a vazut mai departe de viata sa amoroasa. In 2012, a fost fotografiata alaturi de Rooney Levy, in 2013 – impreuna cu un pusti manechin, iar vara trecuta, cu un iubit din Cipru.

CITESTE SI 

I-a lasat copilul cat e in concediu, dar Vica nu s-a asteptat niciodata la asa ceva! Ce a facut Piturca cu fiul sau

HOT! HOT! HOT! Vica Blochina, imagini super sexy pe plaja! Face yoga in cele mai provocatoare pozitii

Vica si Farid, incinsi pe plaja de la Mamaia
Vica si Farid, incinsi pe plaja de la Mamaia
Anul acesta, inima ii bate pentru un francez de origina marocana, Farid Paris. Iar relatia pare sa fie tot mai serioasa.


De ce nu se muta impreuna?


Lituanianca si magrebianul au fost fotografiati de paparazzi Ciao! la mare, pe plaja. Ea blonda, el ciocolatiu, ea Nordica, el meridional – o adevarata armonie a contrariilor. Farid pare sa fie cu simturile in alerta in preajma Vicai, ii pune mana pe fund si prin alte parti si, in general, ii este destul de greu sa nu puna mana pe ea.

Vica Blochina

“El are afaceri in Romania, importa legume si fructe. Formam un cuplu de cateva luni, dar inca nu locuim impreuna din cauza copilului lui Piti. Pentru mine este foarte greu sa ma mut cu cineva, voi face asta doar cand sunt sigura ca este ceva serios” a explicat Vica pentu Ciao!

ciao
ciao

Mai multe fotografii cu cei doi si detalii picante despre relatia lor, gasiti in cel mai nou numar al revistei Ciao!, disponibil incepand de astazi la toate punctele de distributie a presei, precum si de pe site-ul www.revistaciao.ro.
 

 

Citeste despre: vica blochina piturca, vica blochina farid paris, vica blochina sexy la mare


Share On Facebook