Negoita se pregateste de a treia nunta

Până şi Don Juanii de la Hollywood ar fi invidioşi pe primarul sectorului 3, al Capitalei.

Nici nu bine a divorţat de soţia sa cu 19 ani mai tânără, că Robert Negoiţă a plănuit, punct cu punct, toate detaliile unei viitoare nunţi, cu actuala iubită.

Viaţa amoroasă a milionarului Robert Negoiţă se desfăşoară cu atât de mare repeziciune, încât probabil şi lui îi vine greu să ţină pasul cu tumultul aşternut, printre aşternuturi, încă din vara anului trecut.

De ce spunem vara anului trecut? Pentru că în luna august s-a îndrăgostit de fotomodelul Andreea Mirica, o femeie extrem de atrăgătoare, cu mai multe titluri de Miss la activ decât anii lui din buletin, respectiv 43.

Andreea Mirică i-a furat inima lui Robert Negoiţă, care n-a mai stat pe gânduri şi-a cerut-o de soţie
Andreea Mirică i-a furat inima lui Robert Negoiţă, care n-a mai stat pe gânduri şi-a cerut-o de soţie
Şi, se pare că dragostea pentru Andreea l-a orbit atât de tare, încât Negoiţă n-a mai putut s-o vadă pe Sorina Docuz decât ca pe mama băieţelului său şi atât.

I-a dat inelul de Dragobete şi se însoară în septembrie

CANCAN.ro a anunţat în exclusivitate, în urmă cu mai puţin de două săptămâni, că primarul sectorului 3 al Capitalei a mers în mare secret, la notariat. Vineri, Robert şi Sorina au semnat actele de divorţ, la hotelul Rin, din Capitală, ca să se poată despărţi cât mai rapid de fosta soţie, cea alături de care a stat doi ani. Asta, pentru că Negoiţă se dedicase întru totul Andreei, femeia cu două decenii mai tânără decât el, cea alături de care locuieşte deja de câteva luni, într-unul dintre apartamentele sale de lux.

Viitoarea soacră a lui Robert Negoiţă şi-a arătat aprecierea pe Facebook pentru primar.
Viitoarea soacră a lui Robert Negoiţă şi-a arătat aprecierea pe Facebook pentru primar.
Din câte se pare, nici mama tinerei nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba de stima pentru primarul sectorului 3. Elena Aurora Mirică este pe Facebook "fan numărul 1" Robert Negoiţă.

Şi, se pare că milionarul este atât de hotărât să o facă pe Andreea viitoarea doamnă Negoiţă, încât a cerut-o deja în căsătorie, iar nunta a fost planificată pentru luna septembrie.

Robert Negoiţă între fosta şi viitoarea soţie
Robert Negoiţă între fosta şi viitoarea soţie
Aşa că, fosta soţie s-a trezit cu actele de divorţ, înainte de Valentine’s Day, pe când fotomodelul a primit inelul de logodnă cu ocazia Sărbătorii de Dragobete. Un semn evident că primarul pune mare preţ pe păstrarea tradiţiilor româneşti şi mai puţin pe cele din import.

Evident, Andreea a primit un inel scump, cu diamant, în valoare de câteva mii de euro, că doar n-ar fi riscat să se facă de ruşine c-o imitaţie ieftină, achiziţionată de la buticul din colţ.

Se pare că, şi de această dată, Negoiţă păstrează reţeta “clasică” de nuntă şi are ca şablon nunta precedentă, cea alături de Sorina Docuz.

Astfel, ceremonia se va desfăşura în intimitate, cu un număr limitat de invitaţi, evenimentul fiind deja stabilit pentru luna septembrie a acestui an. Până şi pregătirile de nuntă sunt la un stadiu avansat, lista invitaţilor fiind deja pusă la punct, în mare parte.

Sorina s-a ales cu un cont gras în bancă

Lui Negoiţă nu i-a fost tocmai dificil să-şi convingă fosta soţie să accepte un divorţ pe cale amiabilă, la notar. Ceea ce s-a şi întâmplat, la începutul lunii februarie, cu doar câteva zile înainte de Valentine’s Day.

Astfel, băieţelul lor a ramas în grija mamei, aşa cum era de aşteptat, iar Sorina a fost îmbunată cu ajutorul unui CEC cu multe zerouri, care îi va asigura un trai cât se poate de liniştit. La cei 24 de ani ai săi, ex-doamna Negoiţă poate începe o viaţă nouă, de femeie independentă, din punct de vedere financiar.

Alice Năstase
 

Citeste despre: robert negoita, divort, cerere in casatorie, andreea mirica, sorina docuz


Share On Facebook