victor slav

Dupa 14 ani petrecuti in familia PRO TV, Victor Slav si-a incheiat socotelile cu trustul din Pache Protopoescu. Se pare ca postul TV a dorit sa aduca un aer nou rubricii meteo, asa ca a decis sa faca modificari drastice.

S-a lansat in lumea televiziunii pe cand avea numai 21 de ani. Atunci, el a participat la emisiunea " Vara ispitelor"( PRO TV), show care a tinut cu sufletul la gura milioane de telespectatori. Imediat dupa terminarea emisiunii, Victor Slav a ramas in ograda Pro TV ca prezentator al rubricii meteo. Desi nu avea experienta unei transmisiuni live ori a prompterului, Victor Slav a reusit sa treaca proba sticlei, iar in ultimii ani a adus noutatile exacte despre vreme. Ba mai mult, Victor a ajuns sa se identifice cu meseria sa, marturisind in repetate randuri ca este strigat pe strada " baiatul de la meteo", iar oamenii il opresc sa il intrebe daca va ploua sau va ninge a doua zi.

 

A fost scos "de pe sticla"

Fanii i-au transmis prezentatorului ca ii pot citi tristetea din ochi, chiar daca poarta ochelari de soare
Fanii i-au transmis prezentatorului ca ii pot citi tristetea din ochi, chiar daca poarta ochelari de soare
Iata insa ca vremea nu se schimba numai afara, ci si la rubrica meteo. Zilele trecute, Victor Slav a incheiat colaborarea cu Pro TV, dupa mai bine de 14 ani, iar din aceasta seara nu va mai aduce ultimele noutati despre vreme:
Chiar daca a fost postat la o ora foarte matinala, mesajul a strans sute de Like-uri
Chiar daca a fost postat la o ora foarte matinala, mesajul a strans sute de Like-uri
 "Postul TV doreste sa schimbe putin fata rubricii meteo, vor sa aduca un suflu nou, proaspat, care sa atraga mai mult telespectatorii. Ei au decis ca Victor nu se mai identifica deloc cu noile cerinte si nici cu modificarile ce vor fi facute. Asa ca si-au strans mana si au incheiat contractul de colaborare. Telespectatorii vor vedea in curand o fata noua, care va aduce un suflu proaspat rubricii meteo", au spus surse demne de incredere, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Victor Slav: "Bianca inca mai tine la Cristea"! Cum l-a atacat Victor pe fotbalist "Este un...!"

Victor Slav rupe tacerea! Ce spune despre “papucii” primiti de la Bianca si cum isi justifica accesele de gelozie.

 

Luat in vizor dupa scandalul cu Bianca Dragusanu!

victor slav
Dupa mai bine de 14 ani petrecuti in fata camerelor de vederi, Victor Slav s-a putut lauda pana anul trecut cu faptul ca a avut o imagine impecabila, ferindu-se de scandaluri. Insa, inca de la inceputul relatiei cu Bianca Dragusanu, prezentatorul TV a fost implicat in fel de fel de conflicte, cu sau fara voia lui, care nu i-au adus un aport pozitiv de imagine.
Bianca Dragusanu si Victor Slav au fost in vacanta in Turcia dupa Paste
Bianca Dragusanu si Victor Slav au fost in vacanta in Turcia dupa Paste
In ciuda faptului ca a facut tot posibilul sa se tina departe de scandalurile in care a fost implicata sotia sa, Victor a fost luat in colimator de sefi, care tin foarte mult la conduita angajatilor. Episodul in care Bianca Dragusanu a plecat la Paris a fost un alt moment in care conducerea postului l-a sprijinit, insa nu a fost multumita de cele intamplate si de mediatizarea excesiva a intamplarii.

 

Claudia Balan

Citeste despre: victor slav, victor slav prezentator tv, victor slav meteo, victor slav pro tv


Share On Facebook