pasarin

Cosmina Pasarin sufera de o boala de care nimeni nu stia panaacum. Vedeta a vorbit deschis despre afectiunea care i-a dat batai de cap si despre care doctorii au spus ca nu va scapa niciodata.

Are o cariera de peste 10 ani si este o persoana foarte cunoscuta. Pe langa asta, este iubita si iubeste, insa are si unele probleme despre care nu a vrut sa vorbeasca pana acum. Cosmina Pasarin sufera de o boala a pielii de care nu va scapa niciodata. A aflat de ea in urma cu doi ani si a urmai mai multe tratamente pentru a-i stopa evolutia.

pasarin

„Am o boala de piele si nu am voie sa merg la solar. La soare pot sta, dar cu limita, si-n anumite intervale orare. O am de doi ani. Nu stie nimeni despre asta si nici nu-mi place sa vorbesc despre suferinta mea, dar, din pacate, n-o sa scap niciodata de ea. M-am pricopsit cu ea”, a declarat Cosmina Pasarin.

Norocul Cosminei este ca boala nu este grava. Trebuie insa sa fie foarte atenta ca in fiecare zi, dupa baie, sa foloseasca uleuiul de bebelul pentru regenerare.

pasarin

„Imi pun ulei de bebelus sau de masline, pe pielea uda. Si-n combinatie cu apa, intra mult mai usor in piele si nu se pateaza nici hainele si este si mai eficient”, a completat Cosmina.

CITESTE SI

De ce bat clopotele, Mitica? Pentru ca se casatoreste Cosmina Pasarin?

Nicoleta Luciu si Cosmina Pasarin, vandute pe 50 de lei. Vezi unde si cum li se face reclama

A pozat de doua ori in Playboy

Cosmina a debutat in televiziune la varsta de 19 ani, remarcandu-se intr-o emisiune de sezon de la PRO TV, “Vara ispitelor”. Impreuna cu ea, tot atunci s-au facut remarcati Victor Slav si Bogdan Vladau.
pasarin


In decursul lungii sale cariere, Cosmina a pozat de doua ori in Playboy: prima data in 2001, iar a doua oara, alaturi de Nicoleta Luciu, un an mai tarziu.

D.C.

Citeste despre: cosmina pasarin, boala, playboy, goala


Share On Facebook