Simona Trasca

Dupa ce s-a despartit de iubitul alaturi de care a stat mai bine de zece luni,Simona Trasca pare ca si-a gasit alinarea in bratele unui tanar de origine araba, pe nume Muhamed , daca ar fi sa ne luam dupa spusele apropiatilor.

Chiar daca a marturisit ca nu vrea o relatie stabila, Simona ar putea sa-si schimbe parerea, avand in vedere ca in ultima vreme este vazuta tot mai des in compania tanarului arab, Muhamed.

Simona Trasca

Cei doi s-au cunoscut la un salon de infrumusetare, acolo unde barbatul lucreaza, iar in ultima vreme se vad foarte des, dupa cum spune o prietena a Pamelei de Romania. Cu toate astea, Simona este destul de precauta si nu vrea sa dea prea multe detalii despre noul barbat din viata ei, nici macar apropiatilor, chiar daca se poarta ca o femeie indragostita.

Citeste si

Primul interviu cu iubitul minor al Simonei Trasca: “A fost o pofta pe care mi-am satisfacut-o”. Detalii incendiare ale aventurii

Simona Trasca si-a facut debutul in MANELE! A filmat un videoclip INDECENT si a fost la un pas sa distruga o relatie de 4 ani

Se pregateste de o noua operatie

Simon Trasca se va opera din nou si spera ca de data asta problema sa se rezolve. Osul nasului este fracturat si o deranjeaza cand respira. Pentru ca se temea de o noua operatie, Simona a amanat momentul, sperand ca osul se va suda singur, cu timpul. Din pacate, vedeta este nevoia sa treaca din nou prin chin.

L.L

Citeste despre: simona trasca, simona, trasca sexy, simona, trasca, iubit


Share On Facebook