andreea balan

Andreea Balan s-a intors in Romania, insa nu singura, ci cu iubitul american, pe care l-a tinut ascuns de ochii curiosilor. Cei doi au ajuns impreuna, in mare secret.

Afectata de decesul bunicii sale, cantareata a stat inchisă în casă si a fugit, atunci cand a fost nevoita sa participe la filmarile emisiunilor. Nu se stie din ce motiv, insa, cantareata nu a spus nimanui ca in Romania se afla si Michael, potrivit Antena 1.

andreea balan

Mai mult, americanul se ascunde in vila din nordul Capitalei in care locuieste Andreea si nu a fost vazut, decat cateva zeci de minute, timp in care a mers la cumparaturi.

Citeste si

Asteptarea a luat sfarsit! Andreea Balan si-a cunoscut iubitul din America

Au facut sex in apa? Andreea Balan si-a aratat nurii la plaja si s-a harjonit cu iubitul in mare!

Indragostita pana peste cap

Dupa despartirea de Keo, Andreea a suferit foarte mult, pentru ca solistul a dezamagit-o enorm. La scurt timp dupa despartire, in viata sa a aparut chipesul american Michael, iar Andreea Balan si-a recapatat zambetul cu care ne-a obisnuit. "A fost extrem de dureros pentru Andreea sa afle ca logodnicul ei a inselat-o in asa hal. Pur si simplu s-a tavalit in chinuri pana a aparut Michael in viata ei. Nu-si imagina ca cineva poate fi atat de josnic si poate minti cu atata nerusinare, asa cum a facut Keo. Michael i-a redat increderea in iubire si este foarte fericita alaturi de el. Acum ca lucrurile s-au mai limpezit, Andreea a ajuns sa nu mai aiba nici un fel de resentiment, ci doar regretul ca a pierdut opt ani din viata. Cand ea se astepta sa urmeze cursul firesc al lucrurilor, respectiv nunta, in viata ei a aparut o amanta", ne-a spus o sursa in urma cu ceva timp.

L.L

Citeste despre: andreea balan, andreea balan sexy, andreea balan si iubitul american


Share On Facebook