Wilmark

Wilmark a dezvaluit pentru Cancan.ro un detaliu pe care putini l-au observat si pe care l-a tinut bine ascuns pana acum.

Wilmark a fost prezenta la evenimentul lui Alexandru Ciucu, unde a afisat un nou look. Fostul jurat de la Dansez pentru tine si-a lasat coada, este ras pe parti si are parul complet alb. De dapt, podoaba lui capilara a albit de la varsta de 23 de ani, insa s-a vopsit ani la rand. Nimeni nu a obsesrvat insa acest detaliu. Intrebat de Cancan.ro despre schimbarea survenita, Wilmark a impartasit ca pana acum se vopsea constant negru. "De sapte ani nu ma mai vopsesc, insa inainte o faceam mereu. Am albit de la 23 de ani si nu am vrut sa se vada acest lucru, insa acum e bine, nu ma deranjeaza.", a declarat Wilmark, pentru Cancan.ro.

Wilmark
Wilmark

Citeste si:

Wilmark sutine PRO TV-ul : "Este cea mai buna televiziune in materie de show-uri. Nu fabrica prostituate"

Danseaza in... bucatarie! De cand a ramas somer, Wilmark si-a redescoperit o pasiune mai veche: “E din timpul facultatii"

Wilmark a plans ca un copil cand a aflat ca bunul sau prieten, DJ-ul Claudiu Roman s-a sinucis: "Adio, prieten drag"

Wilmark

Rizzo Hernandez s-a nascut la 31 mai 1977 in Santafe de Bogota, in Columbia, a absolvit „Colegio de los Andes” la Escuela de Danza y Musica Latinoamericana din Bogota, iar in Romania a ajuns printr-o intamplare „studioasa”, adica a urmat studiile Universitatii de Petrol si Gaze din Ploiesti, si astfel a devenit inginer. Wilmark a deschis prima discoteca latino-americane din Romania, “Salsa You & Me”, si s-a facut remarcat prin stilul traditional de dans “Salsa Mambo”. Astfel, ringul de dans a devenit pasiunea lui. In prezent, sustine cursuri de dans ca instructor de dans.

Citeste despre: wilmark par alb, wilmark vopsit, wilmark pro tv, cancan


Share On Facebook