ovidiu lipan

“Strada Speranţei” e o melodie dragă românilor şi cu atât mai dragă Corinei Chiriac. Interpretarea plină de patos a Corinei se datorează, pare-se, faptului că era scrisă pentru un iubit care a părăsit-o în trista societate comunistă din România.

Dedicaţia unei îndurerate Corine

Corina Chiriac şi Ovidiu Lipan Ţăndărică au trăit o dragoste pasională, timp de 4 ani, însă relaţia lor s-a incheiat brusc în 1977, când Ţăndărică a fugit din ţară alături de colegii din trupa Phoenix. În sensul că s-au dus la un concert în Germania şi au uitat să se întoarcă. Când a apărut piesa Strada Sperantei, la 6 ani după desparţire, Corina incă îl mai aştepta pe rockerul care îi bătea tobele în casa în care cei doi s-au iubit. De altfel, întrebată despre relaţie, artista pare afectată şi acum de acea perioadă tumultoasă şi de faptul că s-a considerat părăsită de iubit. Pentru Ovidiu Lipan Ţandărica, lucrurile au fost mult mai simple, pentru el fiind o perioadă de trecere “de la adolescenţă la maturitate” aşa cum povesteşte amuzat.

Corina Chiriac a fost îndrăgostită de Ovidiu Lipan Ţăndărică
Corina Chiriac a fost îndrăgostită de Ovidiu Lipan Ţăndărică

Ţăndărică o răvăşeşte pe Corina chiar şi după 40 de ani: ”Dragostea e frumoasă, dar nu e serioasă”

Contactat de site-ul citit zilnic de jumătate de milion de români, celebrul toboşar recunoaşte pasiunea care a existat între el şi Corina. “Dragostea este atât de frumoasă încât nu trebuie luată in serios” consideră artistul. Se pare că doar Corina a luat-o în serios, ca orice femeie îndrăgostită. Artistul nu-şi dă seama dacă melodia i-a fost dedicată, însă presupune că a fost “mai degrabă autodedicaţie din partea Corinei”.

Planurile erotice pentru 2017 ale lui Ovidiu Lipan Ţăndărică

Ovidiu Lipan Ţăndărică este îndrăgostit de viaţă
Ovidiu Lipan Ţăndărică este îndrăgostit de viaţă

În schimb, Ţăndărică a scris o singură dată o piesă pentru o femeie si aceea este melodia ”Margareta”. “Viaţa mea a fost o peripeţie, vă daţi seama cum a fost dragostea, însă momentan muzica este pe primul plan, abia în 2017 am să mă dedic dragostei”. Îi recomandăm Corinei să nu piardă ocazia.

Ascultaţi melodia aici!

 

Citeste despre: ovidiu lipan tandarica, corina chiriac, iubire, melodie, strada sperantei


Share On Facebook