Loading the player...

Apare rar la evenimente, iar atunci cand o face toate privirile sunt atintite asupra lui. Asa s-a intamplat si joi seara, la o petrecere, cand Huidu a fost scanat din cap pana in picioare, fostul "carcotas" frapand prin silueta lui robusta.

In urma cu doi ani, Serban Huidu era invitat la petrecerea aniversara a casei de productie Roton cu care el a colaborat de-a lungul carierei sale in radio. Atunci, CANCAN.ro l-a fotografiat intr-o ipostaza ceva mai neobisnuita: dupa ce a plecat de la chef, unde a stat destul de retras, a mers pe jos cativa kilometri buni, dupa care s-a asezat pe un gard, in fata casei, unde a plans. Intre timp insa, lucrurile s-au calmat, iar acum Serban se distreaza cot la cot cu ceilalti invitati.


Huidu fumeaza ca un turc
Huidu fumeaza ca un turc
A uitat de probleme


Daca, la petrecerea de acum doi ani, viata lui Huidu era data peste cap dupa ce accidentase mortal trei persoane, de aceasta data, parea ca nimic nu il mai afecteaza. Dovada ca atitudinea lui de la eveniment a fost una degajata si parea ca este dispus sa faca orice pentru a se distra cat mai bine. Acest lucru reiese din fotografiile primite pe adresa de pont@cancan.ro, unde se observa cum Serban, imbracat cat mai lejer, incearca sa intre in atmosfera de petrecere. Daca, la inceput, parea ceva mai rezervat, dupa doar cateva minute a trecut pe la barul din local si si-a luat ceva de baut, care sa-l ajute sa se integreze mai bine.


Vedeta tv a stat intreaga seara la petrecere
Vedeta tv a stat intreaga seara la petrecere
S-a ingrasat considerabil


Desi despre Huidu nu se poate spune ca sta excelent la capitolul probleme de sanatate, mai ales ca a suferit un accident server la cap,pe partia de schi, dar si unul de masina, barbatul pare sa se simta in cea mai buna stare. Acest lucru se poate vedea cu ochiul liber atat de pe chopul, cat si pe corpul lui. In ultima perioada, de cand nu mai apare pe sticvla, Huidu s-a ingrasat considerabil, insa acest lucru nu il deranjeaza prea tare, ci pare ca-l multumeste. Ba, mai mult, chiar si cei cu care intra in contact, remarca schimbarea si unii chiar il felicita. Cert este ca atrage toate privirile cand isi face aparitia undeva, iar noua lui silueta starneste multe grimase de uimire.


De pe masa lui Serban nu lipsesc paharele
De pe masa lui Serban nu lipsesc paharele
Fumeaza ca un turc


Intreaga seara, Serban a socializat cu cei prezenti la eveniment si a incercat sa se bucure cat de mult a putut de petrecerea cu pricina. Conform surselor noastre, fostul prezentator TV a fumat ca un turc intreaba seara si nu s-ar fi dat in laturi nici de la un pahar de tarie, insa totul a fost facut cu masura la acest capitol.

 

Serban Huidu
CITESTE SI:

Declaratia care te va face să plângi! Primele cuvinte ale lui Serban Huidu, după moartea mamei: "M-a indrumat să fiu om"

Cel mai de pret secret al lui Serban Huidu! Ce s-a intamplat intre el si sotia lui si cum a ajuns sa le ceara sfatul colegilor!

 

serban huidu
Acum doi ani a plans pe o banca


In urma cu doi ani, Serban nu a fost la fel de activ la petrecerea organizata de aceasi casa de productie. Dupa eveniment, Serban a luat-o pe jos pana acasa, iar in momentul in care a ajuns, a mai ramas in fata locuintei singur, abatut si ganditor, aproape doua ore. Atunci, CANCAN.ro l-a fotografiat in momentul in care s-a asezat pe gard si a inceput sa planga, iar imaginile respective, considerate socante, au facut inconjurul Internetului timp de cateva saptamani bune, atunci.

Serban 1

 

Denisa Macovei

Citeste despre: serban huidu, serban huidu petrecere, serban huidu fumeaza si bea, serban huidu plange


Share On Facebook