tambal mafiotu

Unii dintre cei mai mai periculosi criminali si talhari din tara sfideaza legea si se dau in stamba pe internet, afisand poze cu ei in cele mai neasteptate ipostaze.

Mircea Nebunu, liderul clanului Sportivilor, desi a fost bagat recent la zdup, posteaza pe Facebook imagini din vremurile bune. Laolalta cu Salam in mai toate instantaneele, lautarul lui preferat pe care il cheama sa-i cante oriunde si oricat are el chef, Mircea Balus, zis “Nebunu”, pare ca nu are nimic de ascuns.

mircea nebunu

Se afla in arest preventiv, impreuna cu alti patru membri ai gruparii “Sportivilor”, pentru infractiuni de violenta si fraude informatice, insa “stapanul Berceniului”, cum s-a autoproclamat, le face in ciuda dusmanilor psotand filmulete de la petrecerile cu lautari.

Un alt puscarias din Arad, Ioan Vivi Fizidean, condamnat la noua ani de inchisoare pentru ca a tepuit nu mai putin de 35 de firme, posteaza pe internet poze cu el direct din celula, fara nicio jena, si transmite mesaje familiei.
vivi fizidean

De cele mai multe mori vorbeste cu fiica lui, caruia ii transmite ca o iubeste.
Pe data de 28 decembrie 2003, Victor Zagrean din Arad a scris istorie in Romania! Acum vrea sa faca la fel pe internet.
victor zagrean

Bagat la puscarie dupa ce a aruncat in aer o pizzerie din Turda, in care erau 20 de oameni. Acum, “teroristul” ardelean pozeaza intr-un baiat cuminte pe Facebook, in coltul celulei, si pare ca si-a pierdut din tupeu si autoritate, de vreme ce colegii lui de camera se schimonosesc in spatele lui aproape la orice instanataneu, ca sa para ridicol.

Cel mai “fotogenic” dintre toti este cu siguranta “Tambal Mafiotu”, care se afla inchis la Penitenciarul Rahova. Desi nu are un fizic de invidiat, barbatul se lauda pe internet cu poze din curtea inchisorii, loc unde pozeaza la bustul gol, in timp ce sfideaza fotograful aratand cu degetul mijlociu.
tambal mafiotu


Interlopul Valy is online!
valy rosu

Desi e in inchisoare, barbatul isi arata “brandul” in poze, iar cand se plistiseste face schimb de numere cu cei curiosi si le trimite bezele. “Va pup pe toti si astept si abia astept saq va gasesc in libertate”.
Celebrul criminal Marius Csampar si-a facut si el profil pe Facebook
Celebrul criminal Marius Csampar si-a facut si el profil pe Facebook

Cu un soi de aer enigmatic, Danyel, un puscarias tanar, nus e complica prea mult sa dea bine in poze.
danyel cristea

Pentru el, “laitmotivul” pozelor pare sa fie decorul, si tine mortis ca in toate pozele lui sa se vada gratiile!

 Maria Apostol, Catalina David

Citeste despre: puscariasi pe facebook, vivi fizidean, mircea nebunu, victor zagrean


Share On Facebook