orgasm

Multe femei refuza sa faca sex in timpul menstruatiei pe motiv ca nu vor simti aceeasi placere ca in restul timpului. Iata insa ca exista modalitati prin care te poti simti bine si in cea mai dificila perioada a lunii.

Multor femei li se pare dificil sa se abtina de la sex in timpul menstruatiei (ca sa nu mai pomenim nimic despre bietii lor iubiti). In plus, femeile tind sa aiba libidoul chiar si mai ridicat in aceasta perioada a lunii decat in restul timpului.

Cu toate acestea, exista problema sangelui si, cu foarte putine exceptii, barbatilor nu li se pare excitant sa faca dragoste cu o femeie care sangereaza. Bineinteles, puteti incerca oricand sexul la dus - nu mai exista inconvenientul asternuturilor patate si iubitul tau se poate spala de impuritati imediat dupa contactul sexual. Daca nici aceasta solutie nu va surade, avem cateva recomandari mai jos.

Cum sa faci sex cand folosesti tampoane

Un tampon iti permite libertatea de a incerca mai multe tipuri de sex in timpul menstruatiei. Pe cat posibil, inainte de a face sex, fa un dus si schimba-ti tamponul. Citeste continuarea pe Perfecte.ro.

Banner

L.C

Citeste despre: sex, menstruatie, orgasme


Share On Facebook