VIDEO Sharon Stone a facut cumparaturi la reduceri! Si-a achizitionat ad-hoc o poseta, disperata ca nu avea unde sa-si bage lucrurile si le-a intins pe toate pe masa casierului! Si-a bagat geanta de 2.300 de euro intr-una de 150!

Sharon Stone se simte in Romania mai ceva ca la ea acasa. Nu trece zi sa nu viziteze vreun loc al Capitalei, insotita de fiecare data de iubitul ei, cei doi copii si cei doi bodyguarzi. Desi este una dintre cele mai bine cotate actrite pe plan mondial, vedeta trece cu lejeritate drept o femeie obisnuita, pentru cei care nu o recunosc. Aflata intr-un mall bucurestean si coplesita de cumparaturile pe care le facuse, Sharon si-a achizitionat o geanta de la reduceri in care si-a depozitat toate sarsanelele, gest cu totul neasteptat pentru un star de talia ei.

Aflata in Bucuresti de zece zile, unde filmeaza pentru pelicula "What About Love", impreuna cu Maia Morgenstern, Sharon Stone reuseste de minune sa se relaxeze in Bucuresti, iesind zilnic la plimbare. Imbracata lejer, deloc ostentativ, dar in haine de firma sI machiata discret, vedeta uimeste prin comportamentul ei lipsit de orice urma de fite, fiind un adevarat exemplu pentru vedetele autohtone.

Sambata dupa-amiaza, pe o ploaie torentiala, Sharon a iesit la Mall Baneasa impreuna cu iubitul, cei doi copii sI cei doi bodyguarzi sI au dat iama in magazinele ce afisau reduceri semnificative. Avand o geanta mica, Chanel clasic, in valoare aproximativa de 2.300 de euro sI mainile ocupate cu tot felul de lucuri pe care le luase pentru copii, actrita a intrat in magazinul Day&Night, chitita sa-si achizitioneze o geanta ceva mai incapatoare. Dupa ce a dat o raita prin magazin pret de cateva minute, blonda a ales o geanta Zadig et Voltaire, pentru care a platit suma de 694 RON, redusa la jumatate din pretul initial.

Exact ca o clienta obisnuita, Sharon si-a eliberat mainile intinzandu-si toate lucrurile pe masa de la casierie, a scos un plic cu bani de unde a scos 7 hartii de 100 de lei, i-a intins banii casierului, dupa care a incasat sI restul. Desi iubitul sau bogyguarzii ar fi putut sa o ajute, blonda s-a preocupat singura sa-si indese sarsanelele in noua geanta, inghesuindu-si acolo inclusiv poseta Chanel, parasind magazinul zambitoare, mandra de isprava sa.