Acasă » Showbiz » ANDREEA MARIN tună şi fulgeră! Ce mesaj a postat în urmă cu puţin timp: ”Firma soţului meu… ”

ANDREEA MARIN tună şi fulgeră! Ce mesaj a postat în urmă cu puţin timp: ”Firma soţului meu… ”

De: Cancan 09/12/2016 | 11:17
ANDREEA MARIN tună şi fulgeră! Ce mesaj a postat în urmă cu puţin timp: ”Firma soţului meu... ”

Andreea Marin este foc şi pară! ”Zâna” a primit ”reclamaţii” cu privire la serviciile oferite de clinica lui Tuncay Ozturk care s-a folosit de imaginea ei.

Bruneta a explicat că ea nu are nicio legătură cu ceea ce face soţul ei, de care s-a despărţit de ceva vreme.

”Bun gasit, oameni buni,

In urma unor mesaje primite in ultima perioada din partea unor persoane care imi reprosau calitatea unor servicii ce NU fac parte din munca mea, am decis sa clarific aspecte care pot duce la confuzie si, ca urmare, la efecte negative nedorite. Daca ar fi fost vorba de un singur pacient nemultumit, nu as fi simtit nevoia acestor clarificari, dar cum am primit repetate mesaje cu reprosuri nemeritate, sunt nevoita sa reactionez astfel, chiar daca nu mi-as fi dorit acest lucru.

Firma lui Tuncay încă se foloseşte de imaginea ei.
Firma lui Tuncay încă se foloseşte de imaginea ei.

Pe scurt, mesajele primite, verbal sau in scris, atat de catre mine, cat si indirect prin membri ai echipei mele, mentionau nemultumiri ale expeditorilor in privinta serviciilor furnizate catre ei, in urma intermedierii facute de catre firma detinuta de cel care este inca sotul meu. Reprosurile directe catre mine, precum si cererea de rezolvare a fiecarei situatii in parte, erau motivate de catre pacienti de faptul ca au avut incredere sa apeleze la aceasta firma, fiind convinsi de implicarea mea directa si sub toate aspectele in activitatea acesteia. Cu rabdare, am incercat sa ajutam fiecare caz in parte pentru aplanarea si clarificarea situatiilor survenite, din omenie, dar am realizat ca nu este normal sa imi asum responsabilitati ce nu-mi apartin, nici nu sunt in masura sa investighez aceste cazuri medicale, caci despre asta e vorba, pentru a vedea cine are dreptate sau nu. Nu este meseria sau aria mea de expertiza. Cel mult am putut pune in legatura, direct, „actorii” implicati in fiecare situatie. Nu-mi doresc, insa, ca echipa mea sau eu sa fim pusi pe viitor in fata unor experiente similare, de asemenea credibilitatea noastra este construita printr-o munca sustinuta de peste 20 de ani in care nu am dezamagit. Nu ne dorim ca anumite confuzii sa puna o umbra de indoiala nemeritata asupra reputatiei mele si a echipei mele. De aceea, sunt necesare clarificarile punctuale de mai jos:

1. PREMIZA. Am fost si mai sunt legal casatorita cu un om care si-a inceput activitatea ca si fizioterapeut de la zero in Romania acum aproximativ 3 ani, avand cativa ani de experienta in Turcia. Consider ca este firesc, intr-o relatie bazata pe dragoste, sa acorzi tot sprijinul care iti sta in putere celui de langa tine pentru dezvoltarea si reusita sa pe toate planurile. Important de clarificat este faptul ca eu am sprijinit neconditionat, fara a fi implicata legal, in nicio forma, in activitatea firmei sotului meu.

 2. IMPLICAREA. Nu imi face placere, dar din pacate nu pot ocoli subiectul in acest context, asadar trebuie sa lamuresc natura implicarii mele: una la nivel de sustinere, morala, materiala, financiara, la nivel de relatii, recomandari si promovare, precum si in toate aspectele vietii. Consider ca este normal ca oricine sa faca , in cuplu, tot ce tine de sine pentru omul alaturi de care isi construieste un viitor. Subliniez, insa, faptul ca am ales sa respect libertatea de decizie si de actiune, neimplicandu-ma propriu-zis in activitatea firmei partenerului meu de viata si fac aceasta mentiune, pentru ca tocmai aici este confuzia creata in mintea pacientilor care mi-au scris cu repros, crezand ca port o responsabilitate suplimentara. O separare clara a vietii mele profesionale de cea a persoanei de care am decis sa divortez, atat pentru acest moment, cat si pentru viitor, se dovedeste a fi necesara. Aceasta, cu atat mai mult cu cat, chiar cu o zi in urma, intr-un amplu interviu acordat unui post de televiziune realizat, nu intamplator, in sediul firmei sale, si nu in studioul tv, sotul meu a vorbit in cea mai mare parte a interviului despre mine si relatia noastra, aspecte folosite astfel in contextul promovarii afacerii sale.

3. SURSA PROBLEMEI. O alta confuzie s-a nascut din faptul ca pe mediile de comunicare on-line ale sotului meu si ale firmei sale au fost postate de catre acesta multe materiale continand imaginea mea, fie ca vorbim de imagini filmate, text sau fotografii, folosindu-le in sustinerea activitatii sale. Mentionez faptul ca am sesizat, cu luni in urma, ca acest lucru nu este benefic din pricina confuziei create, astfel incat i-am cerut sotului meu sa scoata de pe mediile sale tot ce contine imaginea mea.

4. AMANARILE. Din pacate, eliminarea acestor materiale – care dadeau de inteles in mod indirect si eronat publicului larg implicarea mea din punct de vedere legal in activitatea mentionata, din moment ce imaginea mea o „sustinea” la vedere in spatiul on-line , desi fara voia mea – a fost mereu amanata, in pofida insistentelor mele repetate. M-am aflat intr-o situatie delicata, si pentru ca prin buna intelegere si comunicare nu am gasit posibila solutionare, recent, cand am decis separarea de sotul meu din motive complexe, am gasit de cuviinta sa rezolv, pe cale legala, si aceasta problema.

 5. REACTII NEDORITE. Si in demersul legal in care am cerut eliminarea oricaror materiale care contin imaginea mea sub orice forma de pe mediile on-line ale sotului meu (site-uri, youtube, conturi pe diverse retele de socializare…), am avut parte de amanari sau eliminari doar partiale, astfel incat in urma cu o saptamana am apelat la executorul judecatoresc, care a constatat oficial prezenta unor materiale ce nu fusesera inca eliminate, nici dupa aproximativ o luna de demersuri oficiale. Toate aceste materiale creaza o impresie falsa si atrag reactii nedorite la adresa mea precum cele care m-au determinat sa fac aceste clarificari, folosind imaginea mea in sprijinul activitatii unei firme, fara sa imi doresc acest lucru. Sper, insa, ca aceasta situatie sa fie rezolvata pana la capat favorabil in mod legal, pentru ca este singura cale pe care o am la dispozitie in acest moment de a elimina orice confuzie in activitatea mea si cea a persoanei care este inca sotul meu, pana la pronuntarea divortului.

6. CLARIFICARI FINALE. Un ultim aspect care a dus la confuzie si pe care trebuie sa il mentionez este faptul ca am avut o colaborare de ani de zile cu un lant de spitale din Turcia, ajutand impreuna multi romani sa gaseasca solutii pentru problemele lor medicale grave, mai ales cand nu gaseau rezolvare la noi acasa in cazuri foarte complicate. Ulterior, firma sotului meu a inceput sa colaboreze comercial pe partea de turism medical cu acelasi lant de spitale, iar pacientii au crezut ca facem aceasta activitate impreuna, nestiind ca sustinerea mea pentru el a fost doar sub aspectele mentionate mai sus. Este necesara o clarificare si in acest sens: atunci cand scrieti pe o alta adresa decat [email protected] , care imi apartine, mesajul dumneavoastra NU ajunge la echipa mea. Aceasta este singura mea adresa dedicata acestui scop”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Anca Alexandrescu este
Anca Alexandrescu este "o nenorocită", un "cancer"! I-a trădat pe toți cei cu care a...
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice