Acasă » Showbiz » Imagini necenzurate cu cele două jurate de la PROTV! Aşa arată ANDRA şi MIHAELA fără pic de machiaj!

Imagini necenzurate cu cele două jurate de la PROTV! Aşa arată ANDRA şi MIHAELA fără pic de machiaj!

De: Cancan 17/05/2016 | 23:45
Imagini necenzurate cu cele două jurate de la PROTV! Aşa arată ANDRA şi MIHAELA fără pic de machiaj!

În faţa micilor ecrane, vedetele au, de obicei, o apariţie impecabilă, fiind machiate, coafate şi îmbrăcate bine. Lucrurile se schimbă atunci când sunt surprinse în afara platourilor de filmare. Azi, nu vom vorbi însã despre cum se îmbracã, fiindcã despre asta puteti citi în fiecare zi pe verdict.ro (site-ul nr. 1 de fashion review din România), ci despre cum se machiazã sau, de fapt, despre cum nu se machiazã! :)"

Andra este mai greu de recunoscut când nu e la televizor

Andra este fără îndoială una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din România. Lansată în showbiz la o vârstă fragedă, talentul ei muzical este moştenire familială, atât părinţii, cât şi fratele având tangenţe cu scena. Andra a început să frângă inimi atunci când era doar o puştoaică în căutarea unui stil propriu, atrăgându-i mai târziu atenţia lui Cătălin Măruţă, cel care realiza pe atunci o emisiune cu mulţi invitaţi din domeniul muzicii.

Cântăreaţa se machiază doar atunci când apare la televizor sau în videoclipuri, în rest încearcă să-şi lase tenul cât mai curat.
Cântăreaţa se machiază doar atunci când apare la televizor sau în videoclipuri, în rest încearcă să-şi lase tenul cât mai curat.

Odată ajunsă în platoul de filmare, Cătălin a ştiut că ea e aleasa. A durat o perioadă până a reuşit să o cucerească, dar vremurile acelea sunt acum doar nişte amintiri frumoase. Andra a devenit doamna Măruţă, l-a născut pe micul David, pentru ca apoi gaşca de Măruţe să se mai mărească, pe lume venind şi o fetiţă, ce poartă tot nume inspirate parcă din Biblie, Eva Maria Ioana. Nici pe plan profesional nu îi merge deloc rău Andrei. În afară de rolul de soţie şi de mămică, ea şi-a continuat şi cariera muzicală, scoţând mai multe hituri ce au rulat pe posturile de radio, lansând chiar foarte recent o nouă piesă. În plus, aceasta este în continuare pe scaunul de jurat al emisiunii Românii au Talent, acolo unde replicile ei cu “piele de găină” şi umorul ardelenesc mai îndulcesc atmosfera, atenuând din emoţiile concurenţilor foarte stresaţi de prezenţa pe scenă.

Revista Spy a fotografiat-o pe Andra în timp ce era însoţită de un domn care să o ajute cu cumpărăturile şi de micul David, care este îmbrăcat ca un adevărat domnişor, purtând inclusiv o gecuţă cu numele lui scris pe spate. Fiul Andrei pare să fie un cavaler în miniatură, încercând constant să îşi ajute mama. Cătălin poate sta liniştit, juniorul Măruţă poate prelua lejer rolul de bărbat în casă. Fiind în timpul liber, departe de glamourul din studioul de televiziune, acolo unde Andra trebuie să fie atentă constant la machiaj, coafură, rochie, pantofi şi toate detaliile necesare pentru ca ea să fie o apariţie impecabilă, ea preferă să treacă la un stil vestimentar casual, mult mai lejer, dar asortat totuşi cu bun gust.

Jurata de la
Jurata de la „Românii au talent” încearcă să îşi petreacă timpul liber cu familia. Pe fiul ei, David, l-a luat cu ea la cumpărături spre bucuria micuţului.

Părul este lipsit de volumul cu care ne-a obişnuit atunci când apare pe micile ecrane, iar chipul nu este deloc acoperit de machiaj. Cu toate acestea, deşi imaginea ei din fotografiile de faţă diferă foarte mult de felul în care arată în platoul de filmare sau în videoclipuri, este de apreciat faptul că Andra, spre deosebire de multe vedete feminine, arată foarte bine chiar şi într-o ţinută casual, fără alte “artificii”. Deşi are mici cearcăne, cauzate cel mai probabil de programul extrem de încărcat al Andrei, tenul acesteia pare să nu sufere din cauza machiajului excesiv aplicat atunci când apare pe sticlă. Putem observa însă şi un detaliu care este prezent constant în viaţa Andrei, indiferent dacă este machiată şi în rochie, sau nemachiată şi îmbrăcată lejer, făcând-o uşor de recunoscut indiferent de situaţie: zâmbetul larg, semn că îi prieşte viaţa de familie, acolo unde se refugiază când luminile de pe platou se sting.

Mihaela Rădulescu, obosită după un zbor de câteva ore

Mihaela Rădulescu a avut mereu o viaţă demnă de un film. Cea care în tinereţe şi-a câştigat banii muncind inclusiv ca taximetrist, pentru ca apoi să devină una dintre cele mai cunoscute prezenţe despre micile ecrane, nu s-a temut niciodată de provocări. A spus de fiecare dată tot ce gândea, indiferent dacă şi pe cine deranja. Spre deosebire de Andreea Marin, despre care s-a tot spus prin presă că ar fi “rivala” ei, Mihaela Rădulescu a avut mereu aura unei femei “drăcoase”, o adevărată leoaică.

Nici în viaţa personală nu a fost ferită de provocări. În tinereţe s-a iubit cu eternul burlac Dan Chişu, apoi a trecut prin trei căsnicii. Primul a fost domnul Rădulescu, apoi au urmat Ştefan Bănică Jr. şi Elan Schwartzenberg, pentru care a trecut la iudaism, căsătorie din care a rezultat şi un fiu, Ayan, care locuieşte împreună cu mama sa la Monaco, acolo unde diva s-a retras pentru o perioadă.Însă Mihaela nu a putut sta prea mult timp departe de marea ei iubire, televiziunea, revenind în postura de jurat al emisiunii ”Românii au talent”, acolo unde aciditatea ei este în echilibru perfect cu personalitatea Andrei, cea de-a doua figură feminină din juriu. Dacă s-ar putea compara cu ceva echipa Mihaela-Andra, atunci ele ar fi un veritabil Yin şi Yang pe micile ecrane, o fire vulcanică pe de o parte şi un calm ardelenesc pe cealaltă parte.

Mihaela Rădulescu machiată vs. Mihaela Rădulescu nemachiată.
Mihaela Rădulescu machiată vs. Mihaela Rădulescu nemachiată.

Deşi anii au trecut, Mihaela Rădulescu a avut mereu grijă să îşi menţină sex-appeal-ul, reuşind în continuare să aibă succes atunci când vine vorba despre reprezentanţi ai sexului masculin, trecând de la relaţia destul de lungă cu Dani Oţil la cea cu faimosul Felix Baumgartner, alături de care se fotografiază adesea în ipostaze extrem de sexy. Deşi este foarte mândră de felul în care arată şi consideră că vârsta din buletin este doar o cifră fără valoare, Mihaela a utilizat şi alte trucuri pentru a se menţine în formă, în afară de foarte mult sport.

Fanii ei au fost foarte surprinşi de apariţiile ei pe sticlă, în emisiune, deoarece părea că aceasta a intervenit chirurgical pe ici, pe colo, în punctele esenţiale. Deşi Mihaela Rădulescu a recunoscut doar operaţia făcută la nas, zvonurile nu au încetat. Cu bisturiu sau fără, diva mai are însă un truc la care apelează constant, indiferent că este live, la cumpărături sau în fotografiile sexy de pe Instagram: machiajul.

Foarte rare au fost ocaziile în care Mihaela Rădulescu a fost fotografiată fără machiaj, majoritatea fiind cu ea în tinereţe, atunci când încă nu devenise celebră. Deşi îşi menţine corpul tonifiat, orice femeie are un “călcâi al lui Ahile” care arată trecerea timpului. Mihaela nu îşi poate ascunde anii din buletin la nesfârşit, deoarece pe chip anii pot lăsa urme care nu se pot repara mereu cu bisturiul.

Dacă Andra, colega ei din juriu, nu are nici cea mai mică problemă să iasă în timpul liber cu o coafură neglijentă şi cu faţa lipsită total de urmă de machiaj, iată că Mihaela Rădulescu alege să treacă zilnic prin ritualul culorilor şi al pensulelor de aplicat farduri şi fonduri care mai de care, fie singură, fie ajutată de echipa ei, fiindcă are şi ajutoare, ca orice divă care se respectă, asta făcând fotografiile de faţă, cu ea fără machiaj, practic o exclusivitate mondială.
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Băutura pe care trebuie să o bei în FIECARE dimineață, potrivit medicului Vlad Ciurea. Nu e nici cafea, nici ceai!
Băutura pe care trebuie să o bei în FIECARE dimineață, potrivit medicului Vlad Ciurea. Nu...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Singurul oraș din România care e străbătut de un pârâu termal! E un adevărat miracol, iar temperatura apei ajunge la 30 de grade
Singurul oraș din România care e străbătut de un pârâu termal! E un adevărat miracol,...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una dintre cele mai sănătoase, încetinește îmbătrânirea, dar românii o evită
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una...
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de poveste și locuri spectaculoase de vizitat
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de...
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte de Paște
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt împreună de 11 ani. Culmea, după ce a  fost prins cu mâța-n sac, Ciucu dă vina tot pe artistă
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană. Mulți șoferi și-ar dori să conducă o astfel de mașină
Modelul de Sandero cu care Dacia ar da o lovitură uriașă pe piața auto europeană....
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...