Acasă » Showbiz » Scandal după ce Carla’s Dreams a oprit concertul de la Târgovişte. Ce spun reprezentanţii clubului

Scandal după ce Carla’s Dreams a oprit concertul de la Târgovişte. Ce spun reprezentanţii clubului

De: Cancan 19/09/2016 | 12:24
Scandal după ce  Carla’s Dreams a oprit concertul de la Târgovişte. Ce spun reprezentanţii clubului

După ce solistul de la Carla’s Dreams a oprit concertul pe care îl susţinea la Târgovişte pentru că un bărbat a aruncat cu bani în el, reprezentanţii localului respectiv au o primă reacţie. Ei spun că formaţia nu mai are ce căuta acolo.

UPDATE: Cei de la Carla’s Dreams au postat la rândul lor un răspuns pe contul de facebook. „Tolerarea viciilor de organizare şi/sau desfăşurare a evenimentelor publice poate duce la consecinţe GRAVE. CSD consideră drept obligaţiune necesitatea de a lua atitudine promptă şi fermă faţă de astfel de manifestări. Nu e o poziţie ”ideologică” – it’s just the right thing to do.

Situaţia din Târgovişte > precizări:

1. Momente omise de clipul care a circulat online:
a) încercările multiple de a ne transmite bani în timpul evoluării pe scenă;
b) precizarea publică (la microfon) de a înceta ”exploziile de cash”;
c) accederea unui număr de persoane pe scenă;
d) tentativa acestor persoane de a ridica gluga băieţilor de pe scenă;
e) înjurăturile de rigoare;
f) ameninţările de rigoare;
g) overall – situaţie de tensionare în continuă creştere.

2. CSD nu resimte şi nu agreează aere de ”supremaţie artistică” 🙂 vizavi de orice curente muzicale. Afirmaţiile potrivit cărora ”cineva a fost ofensat de faptul că i s-au oferit bani” – distorsionează fondul problemei. „Aruncarea cu bani” îşi are farmecul său – însă îşi are şi formatul său. În caz contrar se transformă în lipsă vădită de respect.

3. Inexistenţa măsurilor minime de asigurare a securităţii/ordinii în timpul unui eveniment – este un viciu fundamental de organizare. Circumstanţele de la punctul 1 ne-au făcut să ne convingem că ne aflăm anume într-o astfel de conjunctură. Decizia rămânea doar una. Decizie pe care ne-o asumăm. Este mai bine să îţi asumi câteva comentarii răutăcioase acum decât să te întrebe lumea, în cazul unei dezvoltări nefericite a situaţiei: “de ce nu aţi oprit concertul dacă nu exista securitate şi tensiunea creştea?”. Am mai trecut prin asta şi ştim despre ce vorbim. Better safe than sorry.

4. Nu vom pune încă accent, ci doar vom menţiona că din informaţiile pe care le-am primit de la mai multe persoane prezente în club în acea seară, spiritele totuşi s-au încins şi s-a produs un scandal violent, fapt confirmat ulterior şi de reprezentanţii autorităţilor.

5. Referitor la poziţiile expuse de un şir de lideri de opinie. Le înţelegem originea. Dacă am fi văzut şi noi doar informaţia difuzată – am fi avut, posibil, aceleaşi concluzii.

6. Ne pare foarte rău de poziţia de victimizare aleasă de administraţia clubului. În special tentativa de a prezenta problema ”sub unghiul” CSD vs. Invitaţi, sau CSD vs. Târgovişte, Târgovişte vs. Alte oraşe. O abordare care ne pare a fi perfidă. Târgoviştenii nu au nicio vină în cele întâmplate. De asemenea, ne pare rău că modul în care a fost expusă problema de către reprezentanţii clubului a atras atenţia publică sub un unghi atât de nefavorabil târgoviştenilor şi Târgoviştei în general. Apelăm la mijloacele de informare care s-au expus asupra subiectului sau au expus acest subiect să îşi revadă poziţia vis-a-vis de târgovişteni pentru că astfel de cazuri se întâmplă în toată România şi peste tot în lume. Dar problema nu este aceasta, ci atitudinea şi organizarea proastă.

Ni s-a comunicat că nu suntem bineveniţi în Belvedere Studio, dar, din fericire, Târgovişte este mult mai mult decât un club iresponsabil. Şi oamenii de acolo sunt mult mai mult decât o atitudine personală a unui individ. După ce două zile şi-au expus isteric punctul de vedere, cenzurând într-acelaşi timp orice alt punct de vedere, inclusiv al persoanelor prezente la eveniment, reprezentanţii clubului au decis să le şteargă pe toate. Dar le puteţi vedea mai jos. Menţionăm că în una dintre poze numele şi poza de profil sunt blurate, pentru că persoana este minoră. Sperăm că acest post să întregească peisajul întâmplării şi să ofere suficientă claritate atât pentru opinia publică, cât şi pentru cei ce s-au expus deja.

P.S. ne pare foarte rău pentru persoanele care au fost nevoite să asiste la un concert întrerupt. P.P.S. puteţi să nu faceţi print screen la acest post, pentru că acesta nu va fi şters. Nu vom cenzura comentariile, indiferent că ne sunt sau nu favorabile. Vor fi cenzurate doar comentariile care conţin atacuri la persoană sau referiri nerespectuoase a fost mesajul transmis de cântăreţii basarabeni.

”Stimaţi clienţi , în urma discuţiilor şi a unor fapte petrecute în ultimele 2 zile , legate de formaţia Carla’s Dreams ,am decis să renunţăm la reprogramarea concertului . Membrii formaţiei şi staff-ul tehnic al acesteia  nu mai sunt bineveniţi aici. Firma de impresariat cu care avem contract  au făcut plata în avans trupei . Deşi în contract este scris clar că aceştia voiau banii în două tranşe , 2.115+tva şi diferenţa de 3.000+tva în data de 19.09 , managerul formaţiei a insistat ca plata integrală să fie efectuată în avans că altfel nu vin , asta în condiţiile în care contractul era semnat , avansul achitat şi concertul promovat . Acum , aceştia cer verbal , alţi 3.000euro+tva (!!!) în avans , pentru „a scăpa de frică”/reveni . Păi cum pleci când cineva îţi aruncă la picioare 200 de lei…tu îi iei , îi dai cu ei peste ochi , omul pleacă , iar pe la spate faci numai lucruri nasoale ?! Noi considerăm că ceea ce gândesc şi au făcut  este împotriva clienţilor noştri. În opinia noastră este lipsă totală de respect faptul că aceştia au promis , cu martori , că în după-amiaza zilei de sâmbătă , 17.09 vor ieşi public cu o poziţie vis a vis de ceea ce s-a întâmplat şi de asemenea că vor reprograma concertul si nu au făcut-o . Părerea noastră este că aceştia nu ştiu de ce să se „agaţe” ca să justifice plecarea de pe scenă în urma „înjosirii”.  Din imagini reiese că singurul care a fost agresiv a fost solistul . Cred că ar fi trebuit să justifice în faţa spectatorilor ce s-a întâmplat şi faptul că nu au avut decenţa să le ceară scuze în ultimele 2 zile . Sunt multe alte fapte pe care o să vi le aducem la cunoştinţa în curând . Indiferent de consecinţe şi pierderi , nu mai vin aici. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă dorim o seară bună !”, spun reprezentanţii localului din Târgovişte

Şi Dan Negru a comentat ceea ce s-a întâmplat acolo. ” Plecarea lui Carla’s Dream din mijlocul unui spectacol e efectul unui showbiz încropit. Culisele show-biz-lui românesc, la propriu, n-ar primi avize nici de la ISU , nici de la SANEPID. Am văzut artişti importanţi care-şi schimbă ţinutele în WC-uri, am văzut nume mari care cântă în condiţii insalubre, în cârciumi ieftine, cu două boxe puse pe podea, am văzut dive care se schimbă în spatele unor cearceafuri ţinute drept paravan de dansatoarele lor. Eu însumi am trecut prin situaţii stânjenitoare acceptând să prezint te miri ce spectacole…Un reportaj cu camera ascunsă în culisele spectacolelor ar face deliciul multora, mă miră ca nu i-a trecut nimănui prin cap să o facă…Nu,  publicul românesc nu e prost-crescut , dobitoci există şi în America sau Anglia, doar că acolo, elitele show-bizului sunt intangibile şi culisele spectacolelor ar primi avize de la SANEPID…Măcar atât…”, spune Dan Negru.

 

 

 

 

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Cine-i conduce mașina? Cum a fost surprinsă Simona Halep când a ajuns la mall: Nu mai afișează zâmbetul de altădată
Cine-i conduce mașina? Cum a fost surprinsă Simona Halep când a ajuns la mall: Nu...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Matteo, dezvăluiri inedite din viața de tată: „Stau cuminte în timp ce mă machiază”. Ce relație are artistul cu fiica lui
Matteo, dezvăluiri inedite din viața de tată: „Stau cuminte în timp ce mă machiază”. Ce...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Șoc în lumea teatrului. Actor român, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol
Șoc în lumea teatrului. Actor român, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol
Paul al României a ajuns la mila prietenilor. Rămas fără milioanele de euro din Ferma Regală și fugit din țară, PRINȚUL trăiește de pe o zi pe alta
Paul al României a ajuns la mila prietenilor. Rămas fără milioanele de euro din Ferma...
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis Bunesa
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Motivul pentru care Erika Isac s-a ras în cap! Fanii au criticat-o dur: ”Ce nu faci pentru atenție”
Motivul pentru care Erika Isac s-a ras în cap! Fanii au criticat-o dur: ”Ce nu...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...