Campioana Ligii Sexy, filmata cand fura din incasari

m.cancan.ro
SUGESTIV. In timp ce Adriana Onescu (in negru) a scos bustul la inaintare pentru a atrage cat mai multe priviri, Laura Huma (in alb-negru) se facea ca suge o lamaie in timp ce incasarile din barul craiovean ii faceau serios cu ochiul INCINSE. Inainte de a trece la actiune, Adriana si Laura s-au sarutat pasional pe podiumul de prezentare al clubului Motive Room din Craiova Alina Radulescu In urma cu o saptamana, Laura Huma, fosta castigatoare a concursului Miss Liga Sexy, in care a reprezentat echipa FC Timisoara, a fost surprinsa de camerele de supraveghere ale unei discoteci din Craiova in timp ce subtiliza cateva bancnote din incasarile de la bar. Saptamana trecuta, discoteca Motive Room din Craiova a organizat o seara speciala la care au fost invitate si patru fete din Bucuresti, foste participante in Liga Sexy, concurs organizat de Gazeta Sporturilor. Printre ele, Laura Huma si Adriana Onescu, prima fiind chiar castigatoarea editiei de anul trecut, reprezentand pe FC Timisoara. In timpul serii, profitand de faptul ca se aflau undeva in interiorul barului, cele doua fete au crezut ca pot scoate un profit frumusel in afara sumei oferite de organizatori pentru jobul din acea seara. Adriana, cea care a avut o aventura in urma cu cateva luni cu dinamovistul Adrian Cristea, i-a tinut spatele Laurei, care a subtilizat discret dintr-un bol cateva bancnote de 100 de lei din incasari. Ghinionul fetelor a fost ca discoteca era dotata cu camere de supraveghere, iar cel care monitoriza localul a sesizat momentul si i-a instiintat pe patronii discotecii. A iesit o intreaga tevatura, initial Laura si Adriana nerecunoscandu-si fapta. Ghinionul lor a fost ca discoteca era dotata cu camere de supraveghere, iar pelicula a surprins exact momentul in care campioana Ligii Sexy, acoperita de amica ei, a furat din incasari si a ascuns banii in chiloti! Dupa indelungi discutii, patronii clubului au hotarat sa ingroape incidentul, desi la un moment dat au fost tentati sa cheme politia si sa le faca plangere pentru furt pe baza probei video. Nu imi plac scandalurile de coruptie din fotbal, care pateaza imaginea acestui sport Laura Huma, in prezentarea din Liga Sexy
vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
pistol
luminita anghel Angelica Constantin va lasa masca toata tara cu aceasta declaratie! Ce a putut sa spuna despre Luminita Anghel: "Merita sa..."
stoica Au trecut noua ani de la moartea Laurei Stoica! Vezi ce s-a intamplat la mormantul artistei!
Top articole
Citite
Comentate
qfqre

25 de lucruri pe care nu ar trebui sa i le permiti iubitului. Ce e INTERZIS intr-o relatie adevarata

Daca te iubeste cu adevarat si te respecta, nu ar trebui sa faca si sa spuna lucrurile de mai jos:
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj