Adelina Pestriţu a recunoscut: "Da, ascult manele. Prefer să le numesc muzică de petrecere"

m.cancan.ro
Adelina Pestritu

Adelina Pestriţu a simţit nevoia să se confeseze prietenilor virtuali şi a recunoscut că ascultă manele.

Adelina are o relaţie foarte apropiată cu prietenii virtuali de pe o reţea de socializare, unde postează fel si fel de fotografii si gânduri. Vedeta TV a mărturisit că ascultă manele şi a explicat de ce s-a "inventat" acest stil muzical.

"Da, ascult manele (e ceva rău în asta?). Prefer să le numesc muzică de petrecere. Ce petrecere ar fi mai frumoasă cu muzică clasică, de exemplu? Poate până la un moment dat... Muzica de petrecere a fost inventată să ne binedispună", a scris bruneta pe o pagina de socializare, potrivit "Ring".

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
pistol
luminita anghel Angelica Constantin va lasa masca toata tara cu aceasta declaratie! Ce a putut sa spuna despre Luminita Anghel: "Merita sa..."
stoica Au trecut noua ani de la moartea Laurei Stoica! Vezi ce s-a intamplat la mormantul artistei!
Top articole
Citite
Comentate
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj
R (1.4.2013, 13:32:22)
Bleah , provoaca scarba!
hainesteno (1.4.2013, 12:12:03)
Treninguri bumbac 150 ron trening echipe de fotbal 140 ron tricouri zara - > tricouri echipe de fotbal 60 ron blugi tip zara 100 ron si multe alte produse si accesorii -> id hainesteno buzz pentru mai multe detalii si poze!!!
me (1.4.2013, 11:55:47)
da, tot asa ea e vedeta -prefera ea sa se numeasca -nu altceva
Http://SmartUrl.it/RoML (1.4.2013, 11:28:50)
Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te cu alti Useri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League, chiar Trofeul UEFA C.L! Poti castiga Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc! Http://SmartUrl.it/RoML | | | (Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) MANAGER DE FOTBAL ONLINE AICI: Http://SmartUrl.it/RoML
OFERTA ZILEI: A D I O - A M E N Z I !! R E D U C E R I 2 0 - 2 4 % !! (1.4.2013, 11:02:31)
________________ ADIO AMENZI: Detectoare Radar Japoneze pt NOILE RADARE !________________ ___________________ DVD-PLAYERE pt TETIERE / COTIERA / PLAFON !!_______________________ ________________ NAVIGATII GPS 2013 stil IPHONE5, ecran HD, Full Europa 3D ! _________________ ___________________________ Noi, Sigilate, Garantie 2 ANI ! ________________________________ _________________SUPER-REDUCERI 20-24% in perioada 1-15 Aprilie 2013 ! ___________________ ____________________________Detalii pe Www.AntiRadare.ro _______________________________
lena (1.4.2013, 09:47:30)
toti asculta,dar nu recunosc
E GRATIS DECI MERITA INCERCAT !!! (1.4.2013, 09:39:23)
Toţi vă întrebaţi dacă se pot face bani pe internet, unii consideră că da iar alţii că e imposibil! De aceea vin să vă ajut şi să vă spun DA ESTE POSIBIL! NU trebuie să investiţi nici un bănut, ci să luaţi.Înarmaţi-vă cu răbdare şi la sfârşit culegeţi roadele! Eu dupa 9 luni am inceput sa fac cam 4 $ zilnic (primele luni am facu 20 - 50 centi zilnic ) . Singurul site care mai plăteşte în ziua de astăzi este NEOBUX, pentru a va loga si a castiga banuti intrati pe : http://www.neobux.com/?rh=7075736832676C Iata cat de simplu se fac bani: http://www.youtube.com/watch?v=GUxgmh5J18k
First page < Back Forward > Last page