Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Băiatul lovit de antrenorul Stelei a primit ameninţări ca să nu-l denunţe pe REGHE:”Mi-au zis să stau cuminte cu presa că va ieşi haos!”

Băiatul lovit de antrenorul Stelei a primit ameninţări ca să nu-l denunţe pe REGHE:”Mi-au zis să stau cuminte cu presa că va ieşi haos!”

De: Cancan 28/03/2016 | 23:00
Băiatul lovit de antrenorul Stelei a primit ameninţări ca să nu-l denunţe pe REGHE:”Mi-au zis să stau cuminte cu presa că va ieşi haos!”

E deja a doua oară când familia Reghecampf ne obligă să revenim cu un articol care să demonstreze că nu minţim, după deja faimosul caz Gebhart, care a servit prostituate până la 9 dimineaţa, după o beţie în club.

Sursele noastre vs. nesursele lor

De data asta, Reghecampf şi Anamaria Prodan susţin amândoi că nu ar fi adevărat că primul ar fi lovit un minor în club. Pentru că ne e drag adevărul şi jurnalismul, subliniem că incidentul a fost verificat ca la carte, din trei surse:

Prima sursă şi cea mai de încredere sunt chiar reporterii Cancan, care au fost martori oculari la incident (negocierile ulterioare dintre Mache şi puşti apărând, de altfel, pe filmarea de vineri spre sâmbătă noaptea).

A doua sursă este un puşti aflat la acea masă, care, pe lângă faptul că ne-a confirmat povestea, ne-a arătat mesaje primite la câteva ore după incident de Michael (victima agresiunii) de la fiica Anamariei Prodan; mesaje în care Rebecca îşi cerea scuze pentru comportamentul tatălui. Din motive de protejare a sursei, vom menţine secretă identitatea puştiului nr. 2, dar facem precizarea că întâlnirea cu el s-a produs sâmbătă la prânz.

Şi tot sâmbătă la prânz ne-am întâlnit cu a treia sursă, care este însăşi victima, Michael Sapiashvili. Cu acesta, avem înregistrată o discuţie de 18 minute, la cafeneaua Le Creme din Dorobanţi. Discuţia a avut loc, aşadar, a doua zi după incident, şi Michael confirmă la virgulă filmul evenimentelor, aşa cum a fost el descris de CANCAN.RO.

Mâna dreaptă a lui Reghe, Mache, a încercat să calmeze spiritele, dar nici mâna dreaptă nu mai funcţionează atât de bine când ai tendinţa s-o foloseşti mai mult pe webcam.
Mâna dreaptă a lui Reghe, Mache, a încercat să calmeze spiritele, dar nici mâna dreaptă nu mai funcţionează atât de bine când ai tendinţa s-o foloseşti mai mult pe webcam.

”Stai cuminte cu presa că va ieşi haos” sau cum se aliază Steaua şi Dinamo când vine vorba de ascuns adevărul

De altfel, după această discuţie a CANCAN.RO cu victima loviturii perverse a lui Reghecampf, spiritele s-au agitat foarte mult. Nu că n-ar fi fost deja agitate, pentru că, după cum vă spuneam în articol, chiar în noaptea de după agresiune, Mache a fost trimis la înaintare să trateze cu victimele, în timp ce Reghe a reuşit să ajungă, prin interpuşi, chiar la patronul clubului de noapte respectiv, cerând (şi chiar primind) acces la înregistrările de vineri noaptea, pe care probabil le-a blătuit mai ceva decât o făcea prin Germania.

Dar sâmbătă seară, la scurt timp după cele două întâlniri cu puştii de la masă ale reporterilor Cancan, mămăliga a explodat rău de tot.

„M-a sunat Turcu, m-a sunat Borcea (n.r – Adi, fiul lui Vasile Turcu, respectiv Patrick, băiatul lui Cristi Borcea, doi dinamovişti celebri)… Toţi ziceau să stau cuminte cu presa, că o să iasă haos. Mi-au zis să tac din gură, că va fi nasol şi pentru mine dacă apare în presă. Şi că mai bine să aştept să vorbească tata cu Reghecampf, să se înţeleagă…”, ne-a mărturisit băiatul agresat.

De altfel, în aceeaşi tentativă de a muşamaliza întregul scandal, Reghecampf s-a întors ”la locul faptei” sâmbătă spre duminică noapte (la 24 de ore distanţă de la incident). De data aceasta, a avut o prezenţă mult mai discretă. A urcat tiptil în biroul unuia dintre patronii clubului şi a vizionat câteva ore de înregistrări din noaptea precedentă. Poate că uitase ce a făcut în starea de ”euforie” şi dorea să-şi reamintească sau poate că a mers acolo cu intenţia clară de a-şi şterge ”faptele” de pe camere. Doar el ştie ce a căutat sâmbătă spre duminică în biroul unuia dintre patronii clubului, tot la fel de bine cum ştim şi noi ce s-a întâmplat cu o seară înainte.

Ameninţările şi presiunile lui Reghe, eficiente din cauza situaţiei dificile a tatălui victimei

De altfel, tatăl, Eli Sapiashvili, chiar a vorbit cu Reghecampf ore bune, sâmbătă, în încercarea antrenorului de a-l calma. De notat că Eli şi fiul Michael sunt de origine gruzină, iar georgienii sunt foarte stricţi când vine vorba de scandaluri în care rude apropiate sunt victime. Un om de afaceri gruzin care cunoaşte familia Sapiashvili ne-a declarat, sub protecţia anonimatului: ”La noi, astfel de chestii sunt de neconceput. Dacă cineva îţi loveşte fiul minor, legea nescrisă spune că trebuie să-l loveşti şi tu, în public dacă se poate, altfel îţi pierzi onoarea şi eşti marginalizat de comunitate. Gestul lui Reghe nu cred că poate rămâne nepedepsit.”

Totuşi, se pare că problemele cu legea pe care tatăl băiatului bătut le are în România (sursele noastre din Parchet zic că afaceristul a părăsit de curând arestul la domiciliu într-un dosar de spălare de bani) l-ar fi făcut pe acesta să cedeze presiunilor şi ameninţărilor. La scurt timp, în Wowbiz a apărut un material scris de jurnalist de casă al Stelei, care scrie ”la comandă” pentru familia Reghecampf, în care tatăl lui Michael ar fi spus că nu e nimic adevărat.

Contactat de CANCAN.RO pe numărul de telefon pus la dispoziţie de fiul lui, Eli Sapiashvili nu a răspuns la telefon. A răspuns, în schimb, pe acelaşi număr, soţia acestuia, care ne-a spus că nu are cunoştinţă despre o declaraţie dată de soţul ei celor de la Wowbiz, mai ales că soţul ar fi fost plecat de acasă şi telefonul se afla în posesia ei: ”Nu ştiu ca Eli (n.n. – Sapiashvili) să fi dat vreo declaraţie cuiva. Pe noi nu ne interesează să spunem ceva”.

Acum rămâne să vedem ce se va întâmpla în vestiarul Stelei. Noi putem să punem pariu că patronul Stelei, un tip religios, nu e foarte încântat că, în plin post al Paştelui, Reghe nu doar că s-a îmbătat, ci a mai provocat şi bătăi prin cluburi. Un astfel de comportament se poate răsfrânge sub forma unei pedepse divine aplicate echipei antrenate de ”păcătos”, de aceea un ”1 solist” la meciul dintre Pandurii şi FCSB de miercuri seara pare foarte probabil. Ţinând cont de gravitatea loviturii primite de Michael Sapiashvili, am merge chiar pe o victorie la handicap a gorjenilor!

 

Ana Manole

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Băutura pe care trebuie să o bei în FIECARE dimineață, potrivit medicului Vlad Ciurea. Nu e nici cafea, nici ceai!
Băutura pe care trebuie să o bei în FIECARE dimineață, potrivit medicului Vlad Ciurea. Nu...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani și s-a lăsat de sport
AȘA ARATĂ iubita unui milionar român! La doar 27 de ani e plin de bani...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Vedeta din România care a ajuns sub pământ, în mijlocul Bucureștiului. „Instinctul animalic cu niște limite este extrem de prețios”
Vedeta din România care a ajuns sub pământ, în mijlocul Bucureștiului. „Instinctul animalic cu niște...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Satul din România de care s-a ales praful. Casele au fost abandonate, aici mai trăiește un singur român
Satul din România de care s-a ales praful. Casele au fost abandonate, aici mai trăiește...
Sfatul zilei de duminică, 21 aprilie 2024. Bani pentru Săgetător
Sfatul zilei de duminică, 21 aprilie 2024. Bani pentru Săgetător
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte de Paște
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt împreună de 11 ani. Culmea, după ce a  fost prins cu mâța-n sac, Ciucu dă vina tot pe artistă
Alina Sorescu a RĂBUFNIT după ce a văzut imaginile cu Alex Ciucu și amanta. Sunt...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii Europene
Circulația mașinilor pe motorină, INTERZISĂ în România, începând cu acastă dată. Decizie drastică a Uniunii...
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică de moarte”
Monica Tatoiu, cel mai șocant diagnostic: cancer mamar. Cum a reacționat vedeta: „Nu mi-e frică...
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una dintre cele mai sănătoase, încetinește îmbătrânirea, dar românii o evită
Leguma pe care e bine să o mănânci zilnic. E plină de vitamine, e una...
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de poveste și locuri spectaculoase de vizitat
Orașul din România care va deveni o nouă perlă a turismului românesc. Are peisaje de...