Daniela Nane a fost "Miss Romania" in 1991

m.cancan.ro

PARTICIPANTA. Daniela Nane a urcat pe scena marelui concurs, la Las Vegas, SUA Cancan va va tine la curent, printr-o rubrica fixa, cu toate detaliile legate de "Miss Universe Romania 2009", un megaeveniment care va avea loc pe 27 iunie si va fi transmis in direct la TVR. Intr-o prima faza, ziarul nostru va va oferi zilnic ultimele noutati ce vor aparea pana pe 13-14 iunie, cand va avea loc jurizarea si desemnarea a 24 de finaliste. Anul acesta se implinesc 80 de ani de la prima participare a unei concurente din Romania, la prestigiosul concurs. Pentru a intelege importanta "Miss Universe" Cancan face un scurt istoric al celui mai vizionat concurs de frumusete. In anul 1930, titlul de "Miss Universe" era castigat de americanca Dorothy Dell Golf, "Miss Statele Unite", urmata pe locul al doilea de Helen Hannan, "Miss New Jersey". Participanta Romaniei la concurs, olteanca Mariana Mirica, "Miss Romania", obtinea locul al treilea, fiind precedata de "Miss Rusia". In 1931, organizatoarea concursului "Miss Romania", revista "Realitatea Ilustrata", schimba regulile dupa care se desfasoara concursul de frumusete. La concurs nu erau admise "artistele de teatru, cinema, varietes si nici manechinele". Erau excluse si cele care candidasera deja la concursuri internationale. Castigatoarea trebuia sa fie aleasa nu doar de un juriu desemnat, cum se facuse pana atunci, ci sa "fie aleasa marelui public" din Romania. Cum ideea cu votul spectatorilor nu a dat rezultatul scontat, alegerea a fost facuta de un juriu format din artisti, pictori, sculptori si literati. Castigatoarea, "cea mai frumoasa fata din Romania ("Miss Romania 1931")", a fost Erastia Peretz, care a copilarit la Iasi. Anul 1991 a fost cel in care Romania a revenit pe scena "Miss Universe", prin participarea actritei Daniela Nane. In anii urmatori frumusetea romancelor a fost prezentata lumii intregi de Corina Corduneanu (1992), Angelica Nicoara (1993), Mihaela Ciolacu (1994), Monica Grosu (1995), Roberta Anastase (1996), Claudia Maria Urdareanu (1997) si Elena Verdes (1998). Ai intre 18 si 27 de ani? Ai dimensiuni ideale? Vrei sa reprezinti Romania in Bahamas, la finala "Miss Universe 2009"? Ai curaj sa te inscrii? Atunci intra pe www.cancan.ro

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
pistol
luminita anghel Angelica Constantin va lasa masca toata tara cu aceasta declaratie! Ce a putut sa spuna despre Luminita Anghel: "Merita sa..."
stoica Au trecut noua ani de la moartea Laurei Stoica! Vezi ce s-a intamplat la mormantul artistei!
Top articole
Citite
Comentate
qfqre

25 de lucruri pe care nu ar trebui sa i le permiti iubitului. Ce e INTERZIS intr-o relatie adevarata

Daca te iubeste cu adevarat si te respecta, nu ar trebui sa faca si sa spuna lucrurile de mai jos:
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj