Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Pelinel dezvăluie totul despre dragostea cu Borcea ”Ne iubim cu adevărat! O să fiu o mămică veselă cu doi copii…”

Pelinel dezvăluie totul despre dragostea cu Borcea ”Ne iubim cu adevărat! O să fiu o mămică veselă cu doi copii…”

De: Cancan 27/12/2016 | 00:00
Povestea lor de dragoste a început de mai mulţi ani dar niciodată nu s-au putut bucura de iubire, aşa cum se întâmplă în cuplurile obişnuite. Le-a fost scris să fie împreună, dar totuşi sunt separaţi. Cristi Borcea a reuşit cu greu să redevină un bărbat liber, iar acum în calea fericirii lor încă stau gratiile. Pentru prima oară, Valentina Pelinel şi-a deschis sufletul şi ne-a spus totul despre povestea de iubire cu Cristi Borcea. 
 
Valentina Pelinel spune pentru prima oară ceea ce toată lumea voia să audă de mai bine de un an. Totul despre dragostea secretă dintre ea şi Cristi Borcea care a devenit, într-un final, oficială. Cum, de Crăciun, toată lumea dăruieşte, Pelinel ne-a oferit prin vorbe toate sentimentele pe care i le poartă lui Cristi Borcea. Am colindat-o în locul în care munceşte pentru o siluetă de manechin. Bradul l-a împodobit, cadourile le-a pregătit, lipseşte însă cel pe care îl iubeşte. 
„Mi-ar fi plăcut să fie alături de noi tati. Dar, cum nu se poate, o să fie alături de noi cu sufletul. E primul Crăciun al lui Milan, aşa că o să fie special. I-ai pregătit un cadou de Crăciun? Normal, întotdeauna o să fie cadouţe pentru el sub brad şi îl aşteptăm acasă. Până acum n-am reuşit să primim nici măcar 24 ore ca să-l botezăm pe Milan dar rămân optimistă cum mă ştiţi şi sper, totuşi, să se întâmple o minune şi să vină acasă cât mai repede. Ne-am fi dorit tare să-l botezăm pe Milan, evident, pentru că deja are şase luni dar în acelaşi timp nu am vrut să-l botez fără tată. Trebuie să fie alături de tatăl lui într-o zi atât de importantă. Mulţi mai fac lucrurile astea la pachet, botez şi nuntă, aţi tranşat şi aspectele astea? Nu, noi n-am putut să facem botezul, cum să vorbim de nuntă. Botezul la biserică e cea mai importantă zi din viaţa unui om, creştinarea lui, nu petrecerea, aşa că trebuie să-i acorzi atenţia necesară, n-aş amesteca cu altceva. Ce zice Cristi când îl vede pe Milan în fotografii? Îl adoră, el adoră copiii în general şi are mare grijă de ei. Pentru el, copiii sunt pe primul loc, ca mamă, apreciez chestia asta. Adică nu m-aş supăra să nu fiu eu pe primul loc şi copilul, chestia asta te flatează, nu poţi să te superi.”, a mărturisit Valentina în interviul exclusiv pentru emisiunea CANCAN.RO
 
Asta nu înseamnă că nu e iubită şi răsfăţată de cel căruia i-a furat inima. Cristi Borcea îi arată cât de mult o iubeşte prin buchete impresionante de trandafiri, cadouri şi chiar acel inel… cu multe diamante.  
„Cum a fost momentul în care ai primit acest inel frumos. A fost frumos… Emoţionată? Da, normal… O fi momentul în care să fii darnic şi generos dar nu dau tot din casă…. Pot să spun doar că noi întotdeauna am ştiut ce vrem şi că ne iubim cu adevărat şi indiferent de obstacole nu ne-a clintit nimic. Nimeni şi nimic. De când e iubirea asta între voi? Să ştii că nimic frumos nu se întâmplă simplu. E şi o vorbă „lucrurile frumoase se întâmplă celor care au răbdare”, dacă ceva e să fie al tău, o să fie în viaţa asta….. deci, cred că fiecare oală are capacul ei. Când ţi-a pus capac? Poate într-o zi o să povestim împreună treaba asta, dar deocamdată nu e momentul.”, a mai mărturisit Pelinel.
 
Valentina nu vrea să se gândească sub nicio formă că iubirea dintre ea şi Cristi ar putea avea acelaşi final pe care l-a avut şi cu fostele lui soţii. Ba mai mult, se vede şi peste ani buni într-o familie fericită unde îşi va găsi locul şi o fetiţă. 
 
„Ar trebui să apelez la povestea cu drobul de sare, ceea ce nu e genul meu. Nu gândesc aşa deloc. Eu ştiu ce simţim noi şi nu gândesc aşa că sunt optimistă, nu pesimistă. În viaţă speri că totul o să fie bine, altfel ce poţi să faci, să stai singură în casă şi să te gândeşti că te poţi despărţi de orice persoană ar fi. Trăieşti momentul şi ce ţi-e scris aia o să ţi se întâmple, dar eu zic că o să fie foarte bine. O să fiu o mămică veselă cu doi copii şi cu bărbatul iubit lângă ea. Ideea e că îmi plac copiii şi mi-aş mai dori, normal. Nu ştiu să-ţi spun când, cum, dar de ce nu, când mă uit la Milan e cea mai mare bucurie.”, a mai spus Valentina în cadrul emisiunii CANCAN.RO, de la România tv. 
 
Cristi Borcea este tatăl a şapte copii. Trei din căsnicia cu Mihaela, doi cu Alina şi încă unul dintr-o relaţie pasageră cu o avocată. Micuţul Valentinei nu şi-a cunoscut încă toţi fraţii, date fiind situaţiile ingrate: “E foarte bogat din punctul ăsta de vedere, are fraţi, sper să fie uniţi, aşa e cel mai frumos. Pe o parte din ei i-a şi cunoscut şi înţeleg că se adoră. Normal, cum să nu placi un bebeluş aşa scump. Mai sunt doi pe care înţeleg că nu i-a cunoscut, sau trei chiar. E ok… toate la timpul lor. “
Valentina recunoaşte că nu i-a fost deloc uşor atunci când dragostea dintre ea şi Borcea a ieşit la iveală. A ales să ignore total atacurile repetate ale Alinei dar şi cele din presă. 
 
„Eu cred că lucrurile erau clare de la început pentru că eu am fost o persoană asumată, nu m-am ascuns, am lăsat lucrurile să se întâmple, am fost foarte sigură pe faptul că ne iubim foarte tare şi că e o chestie de timp. Am fost provocată din toate direcţiile. Eu am avut stăpânire de sine şi m-am abţinut să ripostez. N-a fost deloc uşor. Fierbeai? Nu neapărat că fierbeam dar gândeşte-te că eram însărcinată, altfel simţi lucrurile, eşti mai sensibilă dar ştiind adevărul, asta mi-a dat putere şi am zis că trebuie să am autocontrol pentru că aici îmi arăt calitatea. Şi n-are rost să mă comport ca un alt om şi să mă cobor la un anumit nivel şi atunci am zis că oricum adevărul iese întotdeauna la iveală.”, spune Pelinel.
 
Acum se pregăteşte să se mute în vila lui Cristi din Pipera, acelaşi cuib în care au trăit şi fostele lui poveşti de dragoste. După ce Alina a semnat, într-un final, actele de divorţ, aceasta a renunţat să mai gestioneze afacerile lui Cristi. Acum au ajuns în grija Valentinei.

„E mult spus că am preluat afacerile. Eu mă implic atât cât îmi cere el. Cât îmi cere, atât o să mă implic şi dacă pot să-l ajut cu ceva, evident că o să-mi facă plăcere. Dar e mult spus că l-am preluat. Banii familiei sunt banii familiei, banii tăi sunt banii tăi? Ştii cum spun femeile adevărate: suntem una şi aceeaşi persoană. Tu chiar vorbeşti sincer când spui lucrurile astea? Da, normal, e postul Crăciunului, crezi că aş vorbi prosti?”, a mărturisit Valentina. 
 
Pelinel spune că Borcea nu merită să treacă prin tratamentul la care este supus în detenţie. Îl descrie ca pe pâinea lui Dumnezeu şi se roagă pentru sănătatea lui.
 
„Da, el face nişte tratamente foarte puternice, nu e de glumit cu inima. A avut şi intervenţie la picior, tot stresul şi tensiunea îl afectează. Mai spunea dl Becali că are momente în care efectiv cedează, începe să plângă şi că nu mai poate. Cum îi alini durerile astea. Eu nu pot să comentez ce spun alte persoane, pot să spun doar că este o persoană foarte puternică. Mă mir că prin câte trece şi de câtă lume are grijă, nu e vorba doar de copii, el are peste o mie de angajaţi şi, totuşi, e în situaţia în care e. Dumnezeu să-i dea sănătate şi să fie bine că el e un om tare bun şi spun asta pentru că nu foarte multă lume îl cunoaşte ca om. Niciodată n-aş fi putut să mă apropii de el dacă nu era un om atât de bun sufleteşte şi eu zic că cei care nu-l cunosc cu adevărat, pentru ei e o pierdere, el chiar e un om foarte cald şi bun. Face foarte multe lucruri bune, ajută foarte mulţi oameni dar el nu vorbeşte despre asta. Astea să fie elementele pentru care atâtea femei s-au luptat pentru inima lui? Nu ştiu pentru ce s-au luptat, ele ştiu mai bine… Inclusiv tu… Eu nu m-am luptat. Când te lupţi, nu câştigi. Lucrurile trebuie să vină natural. E şi un bărbat frumos, stai puţin, despre ce vorbim. Nu ştiu ce le-a plăcut lor dar e un bărbat frumos, bun, deştept. Are câte puţin din fiecare. Trebuie să aibă şi defecte, zi-mi doar unul. Încăpăţânare! Ceea ce poate să fie şi bine, depinde cum îţi canalizezi încăpăţânarea. “, spune Pelinel.
Valentina este recunoscătoare pentru tot ce i-a fost oferit. În rugăciunile sale menţionează că nu-şi doreşte ca micuţul ei să fie pedepsit pentru greşelile ei: „Ştii ce îi mulţumesc? Acum îi mulţumesc altfel, înainte mă raportam doar la mine sau la cei dragi mie. Acum, însă, mulţumesc în primul rând pentru Milan şi mereu mă rog dacă cumva am greşit cu ceva de când a venit el pe lume, să nu cumva să-l pedepsească pe el, ci pe mine. Mai mulţumesc că mi-a dat putere, multă putere mi-a dat.” 
 
 
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
VIDEO. Paula Seling, apariție de senzație pe străzile Parisului:
VIDEO. Paula Seling, apariție de senzație pe străzile Parisului: "Câți artiști pot face asta? Respect"
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...