Robert Turcescu, poze compromitatoare cu o colaboratoare B1 TV. O insala pe Oana Sarbu cu o femeie din viata lui Salam

m.cancan.ro
Recent lansat si in viata artistica, jurnalistul Robert Turcescu se pare ca a imprumutat deja din apucaturile breslei. El a fost fotografiat de paparazzii revistei Ciao! dupa miezul noptii, in timp ce intra in casa alaturi de o bruneta, alta decat iubita lui, Oana Sarbu. Femeia are legaturi cu manelistul Florin Salam, dar apare si la televizor, in emisiunea pe care, culmea!, Turcescu o are la B1.

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
delia brad
Andreea Banica Craciunul nu mai are niciun farmec pentru ea! Ce amintiri dureroase o rascolesc pe Andreea Banica: "De atunci, nu mai e la fel"
gigi becali Asta e Craciun de boier, de milionar, de… detinut de lux! Ce i-a adus “Mosul” in inchisoarea unuia dintre cei mai bogati romani
Top articole
Citite
Comentate
donatella

Ai vazut-o vreodata pe Donatella Versace in tinerete? Felul in care arata e absolut incredibil: FOTO NECENZURAT

Multi spun ca exagereaza cu bronzul, ca traieste de pe urma geniului fratelui ei si ca petrece la a
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj
zozo (20.12.2012, 19:30:27)
Trebuie sa ne asteptam si la mizerii , la cit este de incisiv Robert Turcescu ! Are destui \"prieteni\"
First page < Back Forward > Last page