VIDEO Scandal ca la usa cortului intre Vadim Tudor si Marioara Zavoranu: "Vezi ca e razia militiei prin oras si ia toate curvele batrane! Tine putoarea violenta la distanta!"

m.cancan.ro
Invitati la o emisiune TV, Vadim Tudor si Marioara Zavoranu s-au certat ca la usa cortului.

Desi cei doi au fost tinuti in studiori diferite pe parcursul emisiei, cand au plecat spre casa, s-au intalnit in parcare.

Ce a urmat a fost un scandal monstru ce s-a lasat cu replici mai mult decat usturatoare.

"Du-te, fa, in m***i ma-tii de curva. Mars in m***i ma-tii. Asta-i ceasul tau? Vrei ceas? Dar o m**e nu vrei tu? Ia fa ceasul, in morti ma-tii. Tu nu mi-ai dat niciun ceas. Era sa-mi dai o boala venerica daca ma culcam cu tine, dar nu m-am pus la mintea ta. Uite cum arati, fa, stergi masina de praf!", a strigat Vadim.

Marioara a continuat: "Mai parlamentarule de c***t ce esti!"

"Eu am un dublu comportament, sunt crescut in Rahova! Si va bat cap in cap ca pe dovleci. Va dau eu scandal de nu va vedeti. Cate clase ai? Doua? Si ridici ratul de scroafa la Vadim?". a continuat sa tune "Tribunul".

Dupa acet moment, Vadim a scuipat-o pe Marioara si a continuat circul: "Asa un dos de palma iti dau! Du-te, fa, la vrajitoarele Oanei. Luati-o, ma, pe asta de aici ca o bag in asfalt! Unde are cimitirul curva asta batrana?".

"Vezi ca de abia te tii in pioneze, nenorocito! Te-am salvat de la moarte! Vezi ca e razia militiei prin oras si ia toate curvele batrane!", urla Vadim.

El nu s-a oprit nicio secunda din jigniri si tot spunea celor din jur sa "tina scroafa la distanta".

In tot schimbul de replici din parcare, Marioara l-a intrebat pe europarlamentar de ce se uita asa la ea: "Nu stii ca am fost in PRM, de ce te uiti asa la mine?"

Drept raspuns, mama Oanei Zavoranu a primit replicile: "Tine putoarea violenta la distanta! Ce ataci, fa, si barbatii? Chemati, ba, o salvare, ca-i bolnava, e in criza".

"Uitati-va daca va place", a mai spus Marioara celor din jur.

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
Adrian Cristea
Dana Nicolaescu a facut burtica Se indulceste si se rotunjeste! Cum a ajuns sa arate vaduva lui Sergiu Nicolaescu la aproape 3 ani de la decesul maestrului
In cei trei ani de la MasterChef, Petru Buiuca a gatit aproape toate felurile de mancare Un celebru bucatar din Romania arunca bomba: “Mancarea ramasa in farfurie se refoloseste!”
Top articole
Citite
Comentate
sbg

Pare una dintre cele mai sexy femei cand sta jos, dar fizicul ei ii surprinde pe toti. Cum arata vedeta atunci cand se ridica

La 29 de ani, femeia a devenit celebra in intreaga lume, iar orice aparitie a ei se transforma intr-
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj