Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Totul e LIVE pe CANCAN.ro. Nu ai voie să ratezi momentele astea de la ”Românii au Talent”!

Totul e LIVE pe CANCAN.ro. Nu ai voie să ratezi momentele astea de la ”Românii au Talent”!

De: Cancan 20/05/2016 | 20:09
Totul e LIVE pe CANCAN.ro. Nu ai voie să ratezi momentele astea de la ”Românii au Talent”!

Fraţii Adrian, Resciebelle Santiago şi trupa Lifestyle sunt cei trei finalişti aleşi la capătul ultimei semifinale, cea cu numărul patru. Ne vedem săptămâna viitoare cu ultima semifinală, iar mai apoi în marea finală.

UPDATE 00.28 Cel de-al treilea finalist, ales de juraţi dintre locul patru şi locul trei. Gabor Orban a fost votat de către Andi Moiseascu. Andra spune că alegerea a făcut-o cu inima, acesta fiind  Resciebelle Santiago. Florin Călinescu a ales-o şi el pe tânăra filipineză, motivând că tânărul Gabor a făcut o greşeală care l-a descalificat în ochii lui. Mihaela Rădulescu, aşa cum ne aşteptam a mers mai departe cu biciclistul minune. Din păcate pentru el, publicul a ales-o pe tânăra filipineză care merge mai departe în semifinale.

Santiago este cea de-a treia finalistă aleasă din semifinala numărul patru
Santiago este cea de-a treia finalistă aleasă din semifinala numărul patru

UPDATE 00.15 Primul finalist în urma votului telespectatorilor sunt Fraţii Adrian. Povestea celor doi tineri merge mai departe, fiind preferaţii telespectatorilor din această seară. Trupa Lifestyle s-a clasat pe locul doi şi merge direct în finală. Acum, cel de-al treilea finalist sau finalistă va fi ales de juriu dintre Gabor Orban şi Resciebelle Santiago.

Trupa LifeStyle a fost pe locul doi în preferinţele celor din faţa micilor ecrane.
Trupa LifeStyle a fost pe locul doi în preferinţele celor din faţa micilor ecrane.

Fraţii Adrian s-au clasat pe locul 1
Fraţii Adrian s-au clasat pe locul 1


UPDATE 00.09  Premiul de originalitate merge din semifinala cu numărul patru merge la Fraţii Adrian.

UPDATE 00.07 Liniile telefonice s-au închis. A venit momentul mult aşteptat. Doar trei dintre cei 12 se vor califica în finală. Primii doi aleşi de telespectatori, iar ultimul îl vor alege juraţii dintre locul trei şi locul patru, în funcţie tot de votul celor de acasă.

UPDATE 23.32 Videoclipului. Andra şi David Bisbal au cântat împreună, pentru prima dată pe o scenă, melodia Without you, la Românii au talent, în cea de-a patra semifinală a show-ului.

Andra şi David au captivat audienţa
Andra şi David au captivat audienţa

Cei doi au făcut show pe scenă, iar publicul a fost în extaz. Mai jos puteţi urmări videoclipul oficial care a fost lansat la ora 18.00 pe Youtube.

UPDATE 23.25  Cei doi tineri au determinat-o pe Mihaela Rădulescu să se ridice din scaun şi să îi dau în braţe. „Sper din toată inima că mama voastră să vă vadă pentru că meritaţi toată iubirea”, a spus ea. „Aţi fost momentul meu preferat din seara asta”, a mărturisit Andra. Florin Călinescu a sugerat ca statul român să facă o monedă după cei doi băieţi.

Unii spun că cei doi tineri au fost starurile serii.
Unii spun că cei doi tineri au fost starurile serii.

UPDATE 23.12   Fraţii Adrian adică Mihai şi Cosmin au 19, respectiv 21 de ani, sunt din Constanţa şi sunt fraţi.Chiar dacă au avut o viaţă plină de greutăţi şi au crescut alături doar de tată, băieţii au descoperit dansul, iar acest lucru le-a schimbat viaţă complet. Nu mai stăteau în casă să plângă, ci ieşeau afară şi dansau.

Fraţii Adrian au crescut fără mamă
Fraţii Adrian au crescut fără mamă

Cosmin a făcut dans modern, balet clasic şi contemporan, iar Mihai a fost atras mai mult de street dance şi parkour. Cosmin a luat premii importante la toate concursurile la care a participat şi a reprezentat România la Youth American Grand Prix.

UPDATE 23.06  „Scumpa mea când am văzut-o pe bunica ta am realizat că eşti om. Mi-am dat seama ce se întâmplă înăuntrul unei femei în care dospeşte dragostea” au fost cuvintele lui Florin Călinescu care i-au uimit până şi pe ceilalţi membri ai juriului.

Aurora a impresionat prin graţia ei
Aurora a impresionat prin graţia ei

UPDATE 23.01  Aura Toma a început să facă gimnastică încă de la vârstă de 3 ani, atunci când a fost dusă de bunica să la antrenamente. Bunica îşi dorea neapărat o Nadia Comăneci în familie. Aura a fost crescută de către mama şi bunica, dezvoltând o relaţie extraordinară cu acestea.

Circul este viaţa ei
Circul este viaţa ei

Atunci când a împlinit vârstă de 14 ani, mama să a plecat la muncă, în Italia. Un an mai traziu, Aura a hotărât că este timpul să îşi croiască un drum în viaţă, aşa că s-a alăturat Circului Globus. În cei 9 ani petrecuţi la Circului Globus, a luat parte la 25 de spectacole diferite.

Cel mai frumos moment din viaţă ei a fost atunci când Prinţul Albert de Monaco s-a ridicat în picioare şi i-a aplaudat execuţia. Se întâmplă la „Festival Internaţional du cirque de Monte Carlo” , concurs unde a câştigat medialia de bronz, dar şi trei premii separate. Circul pentru Aurora este mai mult decât un job. Este un stil de viaţă, o obsesie şi spune că îi da libertatea să se transforme de la sirenă la mafiot.

UPDATE 22.55 „Talentul tău merită aplaudat. Eşti extraodinar. Sper ca oamenii să te voteze şi să ne vedem în finală pentru că meriţi pe deplin”, a spus Andra emoţionată. Florin Călinescu l-a sfătuit să se ducă Bucegi, să se aşeze pe o piatră şi să cânte, iar oamenii vor veni.

Cătălin a emoţionat
Cătălin a emoţionat

UPDATE 22.43 Cătălin Vlad s-a născut într-o familie de sportivi, boxeri, unchiul sau fiind campion al României la categoria grea. Toţi verişorii săi practică acest sport, dar el nu a putut să urmeze tradiţia familiei din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a născut, care îl împiedică să depună efort fizic. S-a îndrăgostit de chitară când avea 12 ani, în momentul în care a primit cadou un instrument de la cel mai bun prieten al sau. A urmat un studiu intensiv care a culminat cu absolvirea Facultăţii de Muzică din Bucureşti. Spune că cel mai frumos moment din viaţă lui a fost acela în care şi-a cunoscut soţia.

UPDATE 22.40  Vocea ei a electrizat sala. Energia cu care a cântat, a ridicat publicul în picioare. Iar Andra a simţit nevoia să îi adreseze tinerei filipineze să îi vorbească în limba ei maternă. Ba mai mult, publicul a fost în extaz atunci când  Resciebelle a rostit cuvintele sarmale şi ciorbă de perişoare. Restul este deja istorie sperăm să o vedem în finală.

Vocea ei a cucerit pe toată lumea. Şi nu doar vocea.....
Vocea ei a cucerit pe toată lumea. Şi nu doar vocea…..

UPDATE 22.32  Resciebelle Santiago are 26 de ani, este din Filipine şi este cântăreaţa într-un local din Malaezia. Tatăl ei a murit pe când această avea numai un an, aşa că mama să a fost nevoită să plece la muncă, departe de casă, şi să o lase pe cea mică în grijă bunicului. Copilăria ei a fost destul de grea, pentru că, încă de la vârstă de 6 ani, această curată casă, gătea şi îşi spală hainele de şcoală.

La vârstă de 12 ani, talentul i-a fost descoperit de către o profesoară, iar această a început să ia cursuri de muzică. Pe când avea 15 ani, mama ei nu a mai putut munci deoarece s-a îmbolnăvit. Resciebelle a început să cânte în localuri, la petreceri private şi nuţi, cu toate că avea doar 15 ani. Viaţă să s-a schimbat atunci când l-a cunoscut în Malaezia pe iubitul sau, care este român. A ajuns la Românii au Talent printr-o coincidenţă. A venit în ţară să îi cunoască pe părinţii iubitului şi a aflat de preselecţiile show-ului. „Simt că acesta este momentul meu”, a spus ea modestă chiar dacă mulţi ar judeca-o că a venit în România să participe la un concurs de talente.
 

UPDATE 22.26 „Sunteţi nişte nebuni foarte talentaţi şi foarte pozitivi. Telespectatorii au nevoie de uimire nu numai de emoţie. Sunteţi uimitori”, a spus Mihaela Rădulescu.

Trupa Lifestyle a cucerit făcut un spectacol de milioane.
Trupa Lifestyle a cucerit făcut un spectacol de milioane.

UPDATE 22.12 Trupa Lifestyle este formată din 6 membri.Ea a început dintr-o idee frumoasă. Traian Negoiţă şi Diana Ioniţă, colegi de facultate, şi-au propus să înfiinţeze un cvintet coral în vederea mersului la colindat în perioada sărbătorilor de iarnă. De-a lungul anilor, în perioada sărbătorilor de iarnă, au fost invitaţi să cânte la diferite evenimente. Fac ceea ce le place, iar acesta este lucrul pe care mizează pentru ca cuceri telespectatorii.

UPDATE 22.08 „Eşti precum cutia de bomboane din film. Am face o echipă redutabilă. Orice faci este extraodinar. Ai atâtea talente încât nu am cuvinte să îţi explic”, au fost cuvintele lui Andi Moisescu.

Alex Lică are multe talente
Alex Lică are multe talente

UPDATE 22.03  Alexandru Lică a fost învăţat de către tatăl sau tehnicile artei bisericeşti încă din copilărie, pe când mergeau împreună în biserici unde pictau şi restaurau ziduri. După ce a mai crescut, Alex a fost înscris de către tatăl lui la Liceul de Artă Dinu Lipatti din Piteşti unde a continuat să înveţe despre tehnicile picturii şi ale graficii. În liceu, printr-un program organizat de conducere, Alex şi fratele sau, Radu, au învăţat artă jongeriei, maestria focului, acrobaţii, aproape tot ce ţine de artă circului. Acest program a venit că o gură de aer proaspăt pentru Alex, deoarece a găsit un refugiu în aceste activităţi. În prezent este student la Facultatea de Teologie, la secţia de Artă Sacră .

Tânărul a lăsat juriul fără cuvinte
Tânărul a lăsat juriul fără cuvinte

 De-a lungul anilor, tânărul a făcut mai multe lucruri pentru a-şi câştigă traiul. În 2002 a fost instructor de jonglerie şi a mers la câteva ateliere organizate în cadrul liceului de artă Dinu Lipatti din Piteşti de organizaţia „The Serious Road Trip”. Până în 2005 a fost Animator de circ. Între 2006-2013 a fost dansator la Clubul de dans Star fix, iar în perioada 2007-2009 a participat la concursurie naţionale de dans sportiv şi dans modern. În 2009 a primit o bursă universitară la Facultatea de Arte Plastice şi Design Timişoara. În 2010 a fost antrenor de dans în Serbia, iar apoi, timp de un an, a fost voluntar la Most Miră (Bridge of Peace) din Bosnia. În 2012 a fost angajat la circul Zippo din Londra.În 2013 a fost student la Facultatea de Teologie (secţia Artă Sacră). Iar în perioada 2012-2014 a fost animator de circ şi dansator pe litoral. Tot anul 2013 i-a adus un drum în Franţa, unde a fost voluntar la FestiPop. Alexandru a lucrat şi într-un salon de tatuaje, iar primul tatuaj i l-a făcut mamei sale.

„Am trecut prin multe în viaţa mea. Drogurile şi alcoolul, dar şi viaţa de noapte m-au distrus, dar am avut noroc că m-am trezit la realitate când trebuia. Credinţa a fost cea care a făcut diferenţa. Să ajung în finală înseamnă totul pentru mine”, a spus Alex plin de emoţie.
 

UPDATE 22.00  „Stimate doamnă eu sunt bucuros şi mă bucur că v-am cunoscut. Aveţi un talent extraodinar şi incontestabil. LA fel şi al lui George. Am o întrebare scurtă pentru dumneavoastră sunteţi căsătorită„, au fost cuvintele lui Florin Călinescu. Atunci când Mirela i-a divulgat marelui actor că are un soţ, Florin şi-a retras imediat cuvintele.

Mirela şi George fac o echipă redutabilă
Mirela şi George fac o echipă redutabilă

UPDATE 21. 55 George are 10 ani şi locuieşte cu mama să, Mirela, în Italia. Mirela este medic cardiolog în Milano, iar muzică a rămas marea să pasiune. A luat multe premii, iar acest lucru o recomandă ca un mare artist. Cei doi fac o echipă extraodinară, iar acest fapt îi poate duce direct în finală. Ce se va întâmpla rămâne de văzut.

UPDATE 21.41 Piesa „Deasupra norilor” l-a impresionat pe Andi Moisescu. Juratul este convins că, în ciuda poveştii triste, Luminiţa va fi fericită atâtă timp cât face ce iubeşte.

Luminiţa a interpretat o piesă plină de emoţie
Luminiţa a interpretat o piesă plină de emoţie

UPDATE 21.33 Luminiţa Lupu s-a născut şi a crescut în satul Lărguţa, Republica Moldova. Tatăl Luminiţei a fost nevoit mult timp să plece la muncă, în Rusia. Îşi aduce aminte că cele mai frumoase momente erau acelea în care tatăl se întorcea din Moscova şi le aducea dulciuri. A venit la studii în România împreună cu fratele sau, Andrei. Spune că el este pentru ea tată şi frate, iar ea este pentru el mama şi sora. Se au unul pe altul, iar acest lucru le alina dorul de părinţi, de casă.

Luminiţa iubeşte să scrie poezii, iar pe prima a compus-o atunci când mama să voia să plece să muncească în Italia. Stăteau foarte prost cu banii, iar mama şi-a făcut actele şi a plecat. Luminiţa împreună cu fratele şi tată erau trişti pentru că nu ştiau ce se vor face fără mama. Au sunat-o încontinuu şi au convins-o să vină înapoi acasă. „Pentru mine muzica rap nu înseamnă cuvinte obscene, ci doar sentiment. Am muncit mult la piesa pentru seminfinale şi sper să placă publicului şi telespectatorilor pentru că îmi doresc să câştig”, a spus ea.

UPDATE 21.25  Talent şi multă precizie pe scenă. Asta au văzut telespectatorii în numărul lui Gabor.”Eşti noul Romeo după părerea mea. Mi-am amintit de ce iubesc sporturile extreme. Mă bucur că ai trecut peste toate accidentările şi ai venit aici să te cunoaştem”, a spus Andi Moisescu despre Orban.

Gabor Orban - Barra a executat un număr demn de finală
Gabor Orban – Barra a executat un număr demn de finală

Reprezentanţa nu a fost lipsită de riscuri
Reprezentanţa nu a fost lipsită de riscuri

UPDATE 21.11 Gabor Orban – Barra are 27 de ani şi este din Sfântu Gheorghe. S-a născut în oraşul Sfântu Gheorge, iar copilăria şi-a petrecut-o jucându-se cu copiii în Piaţă Mihai Viteazu din oraş. Dacă nu era pe bicicletă, atunci juca fotbal, baschet sau alerga, sportul ocupându-i o mare parte din timp încă din copilărie.  El spune că învăţat să circule cu bicicletă, mai repede decât pe jos.  Prima bicicletă pe care a avut-o a fost, de fapt, o tricicletă, pe care tatăl sau a găsit-o pe marginea drumului, în Budapesta. Pentru că bicicletele nu rezistau la acrobaţiile sale, în anul 2000 părinţii au hotărât că are nevoie de o bicicletă mai bună. Sunt 10 ani de când practică acest sport, având un palmares bogat. Are şi trei recorduri mondiale la: mersul cu spatele dintr-un elan şi două la sărituri pe roţile din spate. Speră că va face acest sport toată viaţă şi că va putea trăi din asta. „Practic un sport care nu are parte de nici o susţinere în România. Sper să câştig ca să mă pot duce la concursuri”, a spus tânărul ambiţios.

UPDATE 21.05 Un moment plin de emoţie şi talent. Trucul de magie care spune o poveste reală de viaţă. Cuvinte sunt de prisos atunci când vine vorba de emoţia pe care a transmis-o Cristian.

El este Cristian Petriţu
El este Cristian Petriţu

Cristian a avut un număr de la magie deosebit
Cristian a avut un număr de la magie deosebit

UPDATE 21.01 Andra, care spune că nu se omoară după magie, a fost cucerită complet de Cristian Petriţu. „Tot ce am făcut până acum a fost pentru că asta am simţit. Tatăl meu a murit, iar reprezentanţa din seara este pentru el. Cred că fiecare dintre cei care se vor uita la această reprezenţă se va regăsi în ce voi face”, a spus el.

UPDATE 20.56  Explozie de energie pe scenă de la Românii au talent. Sincronizare perfectă şi talent la superlativ. „Aţi dansat foarte frumos, se putea şi mai. Sunteţi nişte profesionişti”,  a spus Andra.

Trupa de balet a impresionat pe toată lumea
Trupa de balet a impresionat pe toată lumea

UPDATE 20.52 Trupa de balent Flagrant a păşit cu încredere în ringul de la Românii au Talent, iar aşteptările sunt pe măsură. „Astăzi suntem hotărâţi să fim perfecţi. Vom evolua la capacitatate maximă. Sperăm ca publicul să fie cu noi”,  a spus antrenorul lor.
UPDATE 20.44 Este prima dată în istoria emisiunii când un concurent este oprit în timpul reprezentaţiei  într-o semifinală. Sergiu Chirilă a fost doborât de o răceală, iar vocea lui a avut de suferit. „Eu nu am lipsit niciodată de la o repetiţie din cauza unei boli. Din păcate este de neacceptat pentru un artist să facă asta”, a spus Florin Călinescu.

Sergiu a ratat reprezentaţia
Sergiu a ratat reprezentaţia

UPDATE 20.41 Sergiu Chirilă a fost  de mic a fost atras de muzică şi dans ,dar abia la 11 ani a început să practice brakedance-ul. A intrat într-o trupa alături de care a participat la multe evenimente locale şi naţionale. În liceu s-a intersectat în Zalău, la un bal, cu trupa Simplu, unde a fost invitat de organizatori să danseze împreună. La vârstă de 16 ani, în timpul unui spectacol, trebuia să execute o săritură de final, dar din cauza emoţiilor s-a rotit în aer şi a căzut pe spate. Din fericire, nu s-a accidentat grav. A ales să renunţe la dans, iar după un an şi-a înregistrat prima melodie. Muzică l-a făcut să fie mai sensibil şi, printr-o întâmplare fericită, a ajuns să cânte în corul Bisericii Ortodoxe din Zalău.

„Totul a început cu dansul, dar m-am accidentat şi aşa m-am apucat de cântat. Am fost în străinătate să studiez şi acum am ajuns aici la voi. Acum îmi urmăresc un vis„, a spus Sergiu.

Sergiu Chirilă, Aurora Toma, Cristian Pestriţu, Gabor Orban-Barra, Cătălin Vlad, Mirela şi Georg Spînu, Fraţii Adrian, Lifestyle, Resciebelle Santiago, Luminiţa Lupu, Alexandru Lică şi Flagrant vor urca mâine pe scena talentului şi vor face tot posibilul să obţină cele mai multe voturi din partea publicului şi să meargă în marea finală.

Tot în această seară, românii vor avea parte de surprize de proporţii. Yeva Shiyanova, finalista celui de- al cincilea sezon Românii au talent, va prezenta un dans senzual, plin de pasiune cu care va cuceri încă o dată publicul.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Simeone
S-a făcut REMARCATĂ! Cum arată în partea de JOS rochia soției lui Simeone
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge foarte bine”
Gabriela Cristea, succes în afaceri. Mama adoptivă a vedetei rupe tăcerea: „Știu că le merge...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
„Să fii puternică!”. Bianca Comănici, în lacrimi! Ce a pățit tânăra? Fanii sunt îngrijorați
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Ce se află, de fapt, în interiorul Lunii. Oamenii de știință au făcut marea dezvăluire
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au habar
Complet interzis în România. Se confiscă mașina pe loc. Decizia de care șoferii nu au...
Lacul din România, cu apa cea mai pură. Are proprietăți miraculoase
Lacul din România, cu apa cea mai pură. Are proprietăți miraculoase
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e ruptă din rai”
Gabriela Cristea a avut o copilărie de coșmar. Cum se comportau părinții ei: „Bătaia e...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...