Cea mai vizionata nunta de pe internet! A strans peste 80 de milioane de accesari! Ce s-a ales de mirii care au facut revolutie

m.cancan.ro
poza

Cea mai frumoasa zi din viata unui cuplu, cea in care si-au unit destinele, a devenit motiv de bucurie nu numai pentru miri si invitati, ci si pentru alte 80 de milioane de persoane, care au urmarit filmarea.

Cand Jill si Kevin au hotarat sa se casatoreasca, au decis si sa urmeze traditiile specifice unei nunti americane.

Asa cum le place compatriotilor lor, sosirea la altar este una speciala, insotita de o melodie la fel de speciala. Cum mirii aveau si cavaleri si domnisoare de onoare, au decis ca totul sa fie un pic altfel decat mersul obisnuit.

Asa ca insotitorii lor au venit in biserica in pasi de dans, urmati de mire. Momentul culminant a fost intrarea miresei, pe care alesul inimii a dus-o in fata pastorului.

Piesa aleasa, "Forever" a lui Chris Brown, distractia si buna-dispozitie care se citeste pe fetele tuturor au dus la vizionari-record pe YouTube. Din 19 iulie 2009 si pana acum, peste 80.600.000 de accesari fac nunta lui Jill si Kevin cea mai vizionata ceremonie de acest fel.

Momentul a fost parodiat la vremea respectiva in numeroase emisiuni TV, ba chiar mirii au fost invitati sa refaca momentul LIVE.

Dupa aceea, Jill si Kevin au pus bazele unei fundatii impotriva violentei domestice si au reusit sa stranga din donatii aproape 35.000 de dolari.

vezi comentariile
Alte CANCAN-uri tari
Silviu Prigoana
Jacqueline "Scot sunete ciudate in timpul sexului'. Problema delicata cu care se confrunta Mirabela din Orastie
Diana Enache A renuntat la Vancea si o vrea pe fiica lui Adrian Enache! “Noul Hagi” loveste din nou!
Top articole
Citite
Comentate
Comentarii
Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.cancan.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume Mesaj
www.Pomul.ro - anunturi gratuite din Romania! Pomul.ro va fi promovat la televiziune, radio si pe internet, asa ca adauga anuntul tau acum pentru a putea avea clienti reali!!! (10.9.2015, 11:46:19)
www.Pomul.ro - anunturi gratuite din Romania! Daca vinzi sau oferi un serviciu adauga anuntul tau pe www.Pomul.ro pentru a avea clienti pentru afacerea ta!
casanova (4.5.2013, 00:05:42)
au copiat si ei pe altii e fumata de mult
stefania (3.5.2013, 13:31:42)
mesaj pentru adina. si isus a dansat,si s-a distrat la o nunta. doamne, doamne iubeste oamenii fericiti
stefania (3.5.2013, 13:31:41)
mesaj pentru adina. si isus a dansat,si s-a distrat la o nunta. doamne, doamne iubeste oamenii fericiti
Lexa (3.5.2013, 09:51:18)
Toate vedetele se imbraca de pe www.hotncool.ro
Lexa (3.5.2013, 09:51:18)
Toate vedetele se imbraca de pe www.hotncool.ro
Lexa (3.5.2013, 09:51:18)
Toate vedetele se imbraca de pe www.hotncool.ro
Adina (3.5.2013, 00:41:27)
in casa Domnului ?????? nu cred ! Nu stiu , dar am o problema cind oamenii danseaza si se distreaza intr-o biserica . Ma bucur ptr ei dar nu cred ca era necesar sa se danseze int-o biserica . Biserica e locul sfint unde te inchini Lui si nicidecum faci dansuri si te distrezi . Nu vreau sa fiu rea , poate totusi gresesc .
bb (2.5.2013, 23:56:54)
Foarte dragut! Cred ca s-au distrat mult facand asta !
OFERTA ZILEI: A D I O - A M E N Z I !! R E D U C E R E - 2 4 % !! (2.5.2013, 23:42:32)
__________ADIO AMENZI: Detectoare Radar Japoneze NEDETECTABILE pt NOILE RADARE !________ ___________________ DVD-PLAYERE pt TETIERE / COTIERA / PLAFON !!_______________________ ________________ NAVIGATII GPS 2013 stil IPHONE5, ecran HD, Full Europa 3D ! _________________ ___________________________ Noi, Sigilate, Garantie 2 ANI ! ________________________________ _________________SUPER-REDUCERE 24% in perioada 01-04 Mai 2013 ! ___________________ ____________________________Detalii pe Www.AntiRadare.ro _______________________________
First page < Back Last page