Cristina spatar

Nu mai e nici o indoiala: Cristina Spatar si sotul ei nu mai formeaza un cuplu. CANCAN.ro a aflat ce a putut sa faca omul de afaceri si cand urmeaza divortul.

La inceputul anului 2014, sotul Cristinei Spatar, pe atunci un prosper om de afaceri, a fost arestat pentru evaziune fiscala, fiind acuzat ca a pagubit statul roman cu cateva milioane de euro. Barbatul a stat trei luni in arest, timp in care artista a facut tot ceea ce i-a stat in putinta pentru a se ocupa de familie si afaceri.

Cristina Spatar si sotul ei pe vremea cand erau un cuplu fericit
Cristina Spatar si sotul ei pe vremea cand erau un cuplu fericit

Cateva luni mai tarziu, afaceristul a fost trimis acasa, urmand sa fie judecat in decursul acestui an. Cantareata a fost extrem de fericita atunci cand sotul ei a fost eliberat, crezand ca vor forma un cuplu fericit, ca pana atunci. Insa, acesta s-a intors total schimbat de dupa gratii. A inceput sa fie din ce in ce mai des vazut in compania altor femei, iar zvonuri despre infidelitatile afaceristului s-a raspandit, mai ales ca au aparut saptamanal poze cu diferite femeie.

 

Afaceristul a parasit caminul conjugal!

Zvonurile despre despartire si divort au inceput putin cate putin sa prinda contur.

Cristina a fost o mireasa fericita
Cristina a fost o mireasa fericita

Initial, Cristina parea dispusa sa faca orice compromis pentru a-si salva casnicia, marturisind public ca ea nu are sot de lasat si nu are de gand sa divorteze. Insa, in ultima luna, a preferat sa nu mai comenteze, iar apropiatii sustin ca artista sufera crunt.

CANCAN.ro a aflat care este adevarata situatie a casniciei celo doi: "El a parasit caminul conjugal si locuieste intr-un apartament din zona Piata Victoriei. Nu si-a luat toate hainele si mai ramane cateodata peste noapte si acasa la Cristina, pentru a-si vedea copiii. In alte serii ii spune sotiei ca nu mai vine pana acasa pentru ca este obosit si ca doarme la birou pentru cateva ore, pentru ca are mult de lucru. Minciuni, vine la apartament cu diverse femei. Cristina stie, dar tace si sufera", a declarat un apropiat al cantaretei, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citeste despre: cristina spatar, cristina spatar sot, cristina spatar divort


Share On Facebook