Si-a luat vila de 46,5 milioane $
CHILIPIR. In urma cu doi ani, cand a fost scoasa la vanzare, casa cumparata de Kelcy Warren costa 88 de milioane de dolari

Un miliardar american si-a achizitionat o proprietate de vis in Colorado, care se intinde pe o suprafata de 12 kilometri patrati si are sase lacuri.

Pentru magnatul texan Kelcy Warren, a carui avere era estimata in 2009 la 1,35 de miliarde de dolari, criza financiara mondiala pare ca nu a lasat urme. De curand, Warren, in varsta de 53 de ani, si-a cumparat o casa de vacanta in sud-vestul statului Colorado, expertii fiind de parere ca aceasta este, in prezent, cea mai mare tranzactie imobiliara a lui 2010. Pentru achizitionarea paradisului aflat in muntii San Juan, Warren a cheltuit 46,5 milioane de dolari, dar suma este mai mult decat rezonabila, in conditiile in care in 2008, cand resedinta a fost scoasa initial la vanzare, proprietarul cerea pe ea 88 de milioane de dolari. Potrivit agentiei imobiliare care a intermediat vanzarea, proprietatea lui Warren se intinde pe o suprafata de 12 kilometri patrati si cuprinde sase lacuri, plus o piscina de dimensiuni olimpice. Vila dispune, printre altele, de o biblioteca de dimensiuni impresionante, sala de fitness si o pivnita in care se pot depozita 1.500 de sticle de vin.


Share On Facebook