Mantea

Andreea Mantea este hotarata sa le inchida gura celor care spun ca relatia ei cu Cristian Mitrea nu este una pe bune.

Drept urmare, Mantea isi tine la curent admiratorii cu toate activitatile zilnice ale ei si ale iubitului. In ultima postare pe contul de socializare, bruneta apare alaturi de logodnicul ei. Cei doi au dat startul unei "batai" cu desertul lor preferat. "Mmmmm...ce dulce este iubirea! Va pupam si va dorim o seara frumoasa", a scris Mantea in dreptul imaginii.

Mantea

Din pacate, nu toti gusta umorul Andreei, asa ca unii fani au taxat-o si i-au reprosat ca este prefacuta. "Totul este un marketing,castiga un show si ca sa para credibili stau un timp împreună de ochii lumii si pe urma gasesc motive sa incheie teatrul"," Adevarul e ca de la doi "nebuni " ca voi m-a aşteptăm la asa ceva va pup aveţi grija unu de altul", au comentat prietenii.

Citeste si

Imagini incendiare cu Andreea Mantea la piscina! Bruneta e insotita de un tanar fermecator pe care il da cu ulei!

Andreea Mantea, DESFIINTATA de propria sora! Vezi ce poezie ODIOASA a putut sa compuna Lavinia Mantea

Au amanat casatoria

Atat Cristi cat si Andreea sustin ca au niste pasi de urmat pana la casatorie. Mai intai trebuie sa se mute impreuna, insa au foarte multe obstacole in acest sens. Primul dintre acestea: animalele pe care le are bruneta. “Avem niste pasi de urmat! Planurile strica toata treaba! Trebuie sa ne mutam impreuna sa vedem cum e.”, a spus Cristi.

L.L

Citeste despre: andreea mantea, andreea mantea si cristian mitrea, andreea mantea sexy


Share On Facebook