bianca dragusanu

Se iubesc, dar se pare ca asta nu este suficient. In urma cu putin timp, Bianca Dragusanu a facut public un mesaj care il poate pune serios pe ganduri pe Victor Slav. Acesta suna mai degraba a vorbe de “adio”.

Povestea de dragoste dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav poate fi oricand subiectul unei telenovele de succes. Cei doi s-au indragostit la prima vedere si, in doar un an, au reusit sa treaca de la extaz la agonie de atatea ori ca nici ei nu mai stiu.

Acesta este mesajul postat de Bianca pe Facebook, insotit de o fotografie cu ea trista
Acesta este mesajul postat de Bianca pe Facebook, insotit de o fotografie cu ea trista

Acum, cand parea ca lucrurile au reintrat pe fagasul normal, blonda a facut public un mesaj care ridica numeroase semne de intrebare si il poate pune serios pe ganduri pe Victor. Vedeta a marturisit public ca il iubeste, dar se iubeste mai mult pe ea, ceea ce poate face referire la nenumaratele reguli pe care i le-a impus fostul prezentator meteo de cand s-au impacat.

CITESTE SI

Reactia lui Victor Slav, dupa ce Bianca l-a acuzat ca a inselat-o! “Am inselat o singura data...”

Nimeni nu se astepta la asta! Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au impacat: "Cred ca voi fi mireasa"

O astfel de exprimare da de inteles ca desi il iubeste nespus, anumite lucruri o dor atat de tare incat nu mai poate suporta si nu poate continua. Ceea ce este de inteles, tinand cont de faptul ca cerintele lui Slav sunt dintre cele mai dificile si, chiar absurde.

Bianca este din nou fericita in bratele lui Victor
Bianca este din nou fericita in bratele lui Victor

O controleaza total

Revista Spy a dezvaluit faptul ca de cand s-au impacat, Victor i-a impus niste conditii draconice Biancai. Acesta nu mai are voie sa iasa cu fetele fara el, sa discute cu presa sau sa accepte angajamente la care nu poate fi prezent si el. Iar acestea nu sunt decat trei dintre regulile cumplite ale lui Slav/

A.D.
 

Citeste despre: bianca dragusanu, victor slav, bianca dragusanu mesaj victor slav, bianca dragusanu relatie victor slav, bianca dragusanu mesaj victor slav


Share On Facebook