Loading the player...

Razvan si Diana Simion s-au despartit in vara anului 2015, dupa ce moderatorul TV a recunoscut ca s-a indragostit cu Lidia Buble, cu care traia in secret de mai bine de jumatate de an. Fostii soti se mai vad doar cand e vorba de copii.

Razvan Simion si sotia lui, Diana
Razvan Simion si sotia lui, Diana
Razvan Simion au ajuns in tara, luni, dupa ce, initial, a pierdut o cursa de avion. Prezentatorul de la "Neatza" a fost in vacanta cu iubita lui, Lidia Buble (22 de ani), alaturi de care s-a distrat de pomina.

Lidia Buble si Razvan Simion
Lidia Buble si Razvan Simion

Daca de sarbatori nu au putut fi impreuna, caci de Craciun Razvan a fost cu Diana si cei doi copii, iar de revelion a lucrat, cei doi au recuperat timp de o saptamana timpul pierdut. Desi inca nedivortat, Razvan Simion si Lidia Buble traiesc ca un cuplu legal, cu toate binecuvantarile date din partea ambelor familii.

Razvan Simion si sotia sa, Diana

Cei doi copii ai moderatorului TV au ramas in grija mamei lor, fosta sotie a lui Razvan, cea cu care a fost impreuna timp de 15 ani. Diana nu si-a refacut viata si se dedica in totalitate micutilor, care au nevoie de sprijin moral mai ales in aceasta perioada. Cu toate ca nu mai locuiesc in aceeasi casa, prezentatorul TV incearca sa nu lipseasca din viata celor doi copii si are grija sa ia parte la toate activitatile acestora.

1

Asadar, atat Diana, cat si Razvan au fost filmati in timpul unei serbari la scoala, unde micuta Ianca (11 ani), a cantat la pian. Sunt singurele imagini cu cei doi fosti parteneri de viata impreuna dupa ce si-au anunitat despartirea.

2

Au fost impreuna 15 ani

Diana si Razvan au impreuna doi copii, pe Ianca (10 ani) si Tudor (6 ani). Prezentatorul TV si fosta sotie s-au cunoscut pe bancile facultatii, in Timisoara.

Lidia Buble
Dupa ce a fost filmat iesind din casa Lidiei Buble, moderatorul TV a trimis, a doua zi, pe 25 iunie, un comunicat de presa prin care anunta ca s-a despartit de sotia lui, Diana Simion, si ca au ramas buni prieteni.
Razvan si Lidia sunt impreuna de cateva luni
Razvan si Lidia sunt impreuna de cateva luni

Eva Stan

Citeste despre: razvan simion, lidia buble, razvan simion copii


Share On Facebook