Victor Slav


A crezut ca l-a prins pe Dumnezeu de un picior, cand a inceput negocierile cu trustul Intact, insa timpul a lucrat in defavoarea lui Victor Slav. Desi initial a negociat pentru trei proiecte, aproape ca s-a ales praful de intelegere si de banii promisi.

Norii s-au abatut in viata profesionala a lui Victor Slav, dupa o perioada destul de indelungata in care moderatorul TV s-a gandit ca-l asteapta numai surprize placute si proiecte grandioase la trustul cu care a semnat. Initial, s-a zvonit ca Victor ar fi negociat cu mai-marii postului Antena 1 pentru trei emisiuni, doua dintre acestea fiind “Danseaza printre vise” si “Burlacul”. Numai ca, odata cu venirea toamnei, entuziasmul producatorilor a scazut si direct proportional cu acesta si proiectele si veniturile lui Slav. Dar sa o luam cu inceputul. Inca din luna august, a fost data ca o certitudine informatia ca Victor va fi prezentator al show-ului de dans impreuna cu o prezenta feminina, cel mai probabil Geanina Ilies, dupa cum vuia tot postul din Baneasa.

Victor Slav a ramas, deocamdata, coprezentator la emisiunea
Victor Slav a ramas, deocamdata, coprezentator la emisiunea "Danseaza printre vise"
Numai ca n-a adus vara ce-a adus ceasul, iar prodcatorii au regandit toata schema prezentatorilor, pe ultima suta de metri, fapt care l-a afectat serios pe Slav, la toate capitolele: “Initial, Victor trebuia sa fie prezentator. Numai ca, intr-un final, producatorii la-u ales pe Brenciu, cu putin timp inainte sa debuteze emisiunea pe micul ecran. Iar Lili Sandu chiar a venit cu doar cateva zile inainte de show. Asa ca nici lui Victor, nici Geaninei nu le-a picat deloc bine. Victor a ramas in cadrul show-ului, insa veniturile lui s-au diminuat. Astfel, in loc de 2.500 de euro pe editie, cat se aude ca ar lua Brenciu, Slav ia undeva la 1.500 maximum”, a declarat o sursa din interiorul postului, pentru CANCAN.ro.
Victor a negociat bine, insa, intr timp, contractele lui s-au schimbat intr-un mod defavorabil
Victor a negociat bine, insa, intr timp, contractele lui s-au schimbat intr-un mod defavorabil

 

“Burlacul” i-a fost suflat de… Mantea

 

Atunci cand a fost chemat la negocieri, la trustul Intact, s-a vrut ca Victor sa fie noul “Burlac”, miscare destul de inspirata, mai ales ca totul ar fi survenit in urma divortului de Bianca Dragusanu. Numai ca, intre timp, cum cei doi s-au impacat, situatia a scapat de sub control si s-au facut noi modificari. Astfel ca lui Victor I s-a propus un alt job cel putin la fel de tentant si de important, respectiv acela de a fi prezentator al show-ului. Numai ca, din pacate pentru Victor, se pare ca lucrurile nu au ramas batute in cuie, iar recent se vorbeste pe holurile de la Antena 1 despre o noua schimbare:

Mantea i-a luat locul lui Slav, la carma show-ului
Mantea i-a luat locul lui Slav, la carma show-ului "Burlacul"
“Pregatirile sunt in toi pentru aceasta emisiune si se pare ca Victor, cel putin momentan, nu mai face parte din echipa show-ului. Filmarile incep ori la sfarsitul lunii, ori la inceputul lunii viitoare si se pare ca, drept burlac, a fost ales manechinul international Andrei Andrei, si el unul dintre baietii din gasca lui Vladau. Si, pentru prima data in istoria show-ului, acesta va fi prezentat de o femeie, mai exact de Andreea Mantea”, ne-a mai spus aceeasi sursa.


CITESTE SI:

Nici daca erai o musca pe perete la Antena nu aflai asta!Cine urmeaza sa semneze din clipa in clipa pentru "Danseaza printre vise"

S-a impacat cu Bianca, a plecat de la Pro TV si urma sa fie noul Burlac! Ce decizie a luat Slav ca sa nu o piarda pe fosta sotie

 

Slav a debutat cu stangul


Dupa ce s-a impacat cu Bianca, lui Victor i s-a propus sa fie prezentator la
Dupa ce s-a impacat cu Bianca, lui Victor i s-a propus sa fie prezentator la "Burlacul", dar n-au mai ajuns la o intelegere
Prima editie a show-ului unde Victor este co-prezentator a debutat cu stangul, audientele fiind departe de cele scontate. Mai mult, prestatiile celor trei moderator, Brenciu, Slav si Lili Sandu, au fost indelung comentate, respectiv ca acestia s-au balbait de mai multe ori si au avut trac, lucru usor de observant din fata micilor ecrane.

 

Dana Enache

Citeste despre: victor slav, victor slav burlacul, victor slav antena 1, victor slav bianca, victor slav danseaza printre vise, mantea, mantea burlacul


Share On Facebook