Smiley si-a parasit iubita pentru Laura Cosoi

DECIZIE. Laura a renuntat la iubitul ei miliardar, pentru a-si trai dragostea cu Smiley AMINTIRE. Sanziana si Smiley, in vremurile bune in care cantaretul nu "dansa" cu Laura Pasiune. Cantaretul s-a mutat deja cu Laura, colega lui din serialul "Cu un pas inainte", formand cel mai spectaculos cuplu al anului Smiley, liderul trupei Simplu, care mai nou a luat muzica in piept si pe cont propriu, s-a indragostit de colega sa din serialul "Cu un pas inainte", Laura Cosoi. Nou-nascutul amor este, se pare, atat de puternic, incat cei doi au decis sa puna punct relatiilor in care erau implicati de cativa ani, pentru a putea fi impreuna. Astfel, Laura a renuntat la iubitul ei milionar, Matei Stratan, in timp ce Smiley a incheiat conturile cu studenta din Republica Moldova care i-a fost alaturi in ultimii doi ani, Sanziana Negru. Din pacate, vechea iubita a lui Smiley a fost nevoita sa elibereze nu doar postul de titulara in viata cantaretului, ci si spatiul locativ pe care ea il ocupa in casa acestuia, lucru care s-a dovedit destul de neplacut mai ales acum in pragul Sarbatorilor. In locul ei s-a mutat deja Laura care, la randul ei, a trebuit sa paraseasca vila de pe bulevardul Dacia, unde era "gazduita" de iubitul ei, Matei, fiul miliardarului iesean Dan Stratan. Contactata telefonic, Laura a izbucnit in ras cand a auzit ca este intrebata de noua sa idila, insa ne-a declarat ca refuza sa-si comenteze viata privata.

Si-au surprins prietenii

Laura si Smiley au fost colegi si la emisiunea "Dansez pentru tine", dar apropierea s-a produs cu adevarat de abia pe platourile de filmare de la serialul TV "Cu un pas inainte" de la Pro TV. Daca la inceput au incercat sa-si camufleze sentimentele, pe masura ce povestea evolua cei doi si-au dat seama ca trebuie sa-si clarifice situatia. Noul cuplu si despartirile aferente formarii lui i-au luat prin surprindere chiar si pe prietenii protagonistilor, care ne-au marturisit ca nu se asteptau deloc la o asemenea lovitura de teatru. Cu atat mai mult, cu cat in cazul Laurei se vehicula chiar ipoteza unei casatorii in vara anului viitor cu iubitul ei, Matei, iar Smiley a fost, nu mai departe de acum cateva saptamani, intr-o vacanta romantica la Paris cu Sanziana.

Laura a filmat scene erotice in clipul lui

La sfarsitul lunii noiembrie, pe piata a fost lansat primul clip din cariera solo a lui Smiley, "In lipsa mea". In materialul video, rolul iubitei infidele a cantaretului este adjudecat de nimeni alta decat Laura Cosoi, care ofera telespectatorilor un spectacol erotic foarte fierbinte in scenele cu "amantul". (U.M.V.) Laura Cosoi, scene erotice in clipul lui Smiley - CANCAN, 29-11-2007 Laura Cosoi a intrat fortat in vacanta - CANCAN, 27-09-2007 Adriela, duet cu Smiley - CANCAN, 05-09-2007 CANCAN - CANCAN, 12-05-2007 Iubita lui Smiley face show pentru Moga - CANCAN, 10-05-2007