Loading the player...

Luminita Becali si fata cea mica a latifundiarului din Pipera au mers la notar. Cele doua s-au grabit sa intre intr-un cabinet din centrul Capitalei, iar dupa 40 de minute au iesit si s-au indreptat, la fel de repede, spre resedinta familiei din Pipera.

Aflat in spatele gratiilor de la Poarta Alba, departe de familie, Gigi Becali isi ispaseste pedeapsa pe care primit-o in Dosarul Schimburilor de terenuri cu MApN.

Latifundiarul le-a interzis fetelor lui si mamei sale sa il viziteze la puscarie si a preferat sa le vada pe acestea doar in permisiile pe care le-a avut in trecut. In lipsa capului familiei, Luminita Becali incearca sa suplineasca lipsa sotului ei si are grija de cele trei fete, dar si de femeia care i-a dat nastere lui Becali.

Luminita si fiica sa cea mica au parcat in centrul Capitalei
Luminita si fiica sa cea mica au parcat in centrul Capitalei

Zilele trecute, mai precis joi, paparazzii CANCAN.RO au surprins-o pe nevasta omului de afaceri in timp ce a plecat din Pipera, acolo unde este resedinta familiei, spre Bucuresti.


Grabite spre un birou notarial


Cristina si Luminita Becali asteapta linistite ca masina sa fie alimentata
Cristina si Luminita Becali asteapta linistite ca masina sa fie alimentata
Dupa ce a alimentat, fara sa coboare din masina, femeia a dat geamul jos si l-a platit pe cel de la pompa, iar apoi s-a indreptat spre Piata Romana. Insotita de Cristina, fata cea mica, Luminita s-a dat jos din masian si a efectuat o noua plata, de data asta la “parcagiul” care si-a arendat zona in care femeia a lasat autovehiculul.
Luminita Becali i-a dat 5 lei
Luminita Becali i-a dat 5 lei "parcagiului"

A luat-o pe cea mica de mana si cele doua s-au indreptat, destul de grabite, spre biroul unui notar public. Aici, Luminita si Cristina au stat ceva mai bine de 40 de minute, au iesit la fel de grabite si s-au intors spre casa.

Sotia lui Gigi Becali si fata cea mica au intrat grabite intr-un birou notarial
Sotia lui Gigi Becali si fata cea mica au intrat grabite intr-un birou notarial


Alexandra si Teodora au masinile lor


Daca Cristina este minora, iar cand pleaca din Pipera merge alaturi de mama sa sau alaturi de un sofer al familiei, Alexandra si Teodora au masini personale. Fata mijlocie si cea mare a latifundiarului din Pipera au fost surprinse de mai multe ori de paparazzii CANCAN.RO in oras, in timp ce luau masa la restaurantele din nordul Capitalei. Aflate la volan, cele doua mostenitoare ale lui Gigi Becali au incalcat mai multe reguli rutiere.

Alexandra si Teodora au blocat traficul
Alexandra si Teodora au blocat traficul

 

CITESTE SI:

VIDEO Ce arogante fac fetele lui tata atunci cand se invarte roata! Fiicele lui Gigi Becali conduc dupa propriile reguli!

In lipsa lui Gigi, ele fac legea in Pipera! Ce fac fetele lui Becali cat timp tatal lor este ingenuncheat la propriu in inchisoare

Teodora Becali se casatoreste! Gigi si-a dat acordul si i-a promis o nunta ca in povesti!

 

Gigi se linisteste prin scris


Din momentul in care s-a apucat de scris, Gigi Becali este un adevarat devorator de coli A4
Din momentul in care s-a apucat de scris, Gigi Becali este un adevarat devorator de coli A4
La Poarta Alba si la Academia Gheorghe Hagi, acolo unde lucreaza, Gigi Becali isi ocupa timpul cu creatia. Astfel, seful Stelei s-a apucat de scris carti si lucreaza la mai multe volume. Unul dintre acestea este legat de religie, iar celelalte doua au ca subiect fotbalul.
 

Citeste despre:fata gigi becali, cancan gigi becali, luminita becali, cristina becali, paparazzii cristina, luminita becali, becali familie


Share On Facebook