Florin Dumitrescu

Cristina, sotia fostului jurat de la Masterchef, a ajuns de urgenta la spital. Blonda a fost imediat pusa la perfuzii, cu antibiotic, iar medicii au somat-o sa mearga zilnic la tratament, pana se recupereaza complet, ca sa nu apara complicatii.

Emotii mari astazi pentru Chef Florin Dumitrescu. Fostul jurat de la Masterchef a stat zeci de minute cu sufletul la gura, caci sotia sa a ajuns de urgenta la spital. Cristina a fost consultata de un medic, iar mai apoi a fost pusa la perfuzii pentru a i se administra un tratament cu antibiotic:

Florin Dumitrescu
"Ma simt bine acum, am plecat deja spre casa. Am racit destul de tare si m-am pricopsit cu o infectie la rinichi. Trebuie sa fac cateva zile tratament cu antibiotic, perfuzabil. Acum am plecat acasa cu branula in mana, desi nu e foarte comod sa conduc asa. Ma simt bine, slava Domnului. Nu e nimic grav, dar trebuie sa am grija si sa ma tratez", a declarat Cristina Dumitrescu, pentru CANCAN.ro.


Sotul i-a fost aproape

 

Florin Dumitrescu

Cristina si Florin se iubesc mai ceva ca doi adolescenti si rareori stau departe unul de celalat. Se sprijina mereu in momentele grele, iar chef-ul nu putea lipsi de langa sotia sa tocmai intr-un moment asa delicat ca acesta. Florin Dumitrescu a stat mereu langa partenera lui iar, mai apoi, cei doi au plecat impreuna spre casa.

 

CITESTE SI

INCREDIBIL! Ce se afla de fapt in sandvisurile lui Chef Florin Dumitrescu!

Chef Florin Dumitrescu, facut praf de fostul lui patron! "A fost gratargiu, un bucatar alarmist"

PRIMELE IMAGINI de la nunta lui Florin Dumitrescu. Vezi cum arata juratul de la MasterChef in costum de ginerica!


Chef Dumitrescu s-a lansat in afaceri

florin dumitrescu

De cateva zile, Chef Florin Dumitrescu a scos pe piata patru sortimente de senvisuri si spera sa dea lovitura. Preparatele sale nu s-au bucurat insa de prea mare succes, clientii considerand ca retetele sunt "de pe Marte" si ca senvisurile au mai multa paine decat carne sau branza. Nu in ultimul rand, si pretul este unul destul de piperat.
 

Georgiana Coman

Citeste despre: florin dumitrescu, chef florin dumitrescu, sotie chef florin dumitrescu la spital, spital chef dumitrescu


Share On Facebook