Loading the player...

Dragostea se face... in mai mult de doi pentru Velea? Asa umbla vorba prin targ, iar zvonurile au ajuns si la urechile sotiei artistului. Deja au scos-o din minti barfele cum ca intre Alex si Antonia s-ar infiripa si o relatie... nu tocmai profesionala.

In exclusivitate pentru CANCAN.ro, Ana a declarat ca s-a saturat sa auda peste tot de Antonia, dar este convinsa ca sotul ei nu a calcat gresit.

Ana si Alex Velea sunt impreuna de sase ani!
Ana si Alex Velea sunt impreuna de sase ani!
Reporter: S-a intamplat vreodata sa ti se para ceva dubios in relatia cu Antonia?

Ana: Nu, nu, nu! De ce v-ati atacat atata pe Antonia? Sunt multe fete in Romania frumoase si nu inteleg care a fost speculatia cu Antonia. Nici nu o vad, nici nu am sesizat-o si acuma aud peste tot Antonia acolo, Antonia acolo. Nu inteleg!

Ana nu vede nimic ciudat in faptul ca Alex si Antonia se... asorteaza. Atat de bine, incat cei doi au aparut cu acelasi model de incaltaminte. Unii spun chiar ca ar fi fost vorba despre aceeasi pereche de bascheti.

A: Ce tenesi? Dar oricum, daca erau aceeasi tenesi, sunt unisex, ce sa faci? Le-a placut modelul. Si eu am tenesi care sunt la fal ca ai lui Alex.

R: Ai incredere in Alex?

A: Da, da, da! Am incredere in el. Am avut incredere in el de atunci si am si acuma.

Chiar mai mult, Ana are numai cuvinte de lauda despre Antonia. O considera o mama extraordinara, desi presa a speculat ca artista nu ar avea suficienta grija de fiica ei.

Ana si Alex Velea sunt impreuna de sase ani!
Ana si Alex Velea sunt impreuna de sase ani!
“Suntem prietene, eu nu o cunosc foarte, foarte bine, dar imi place foarte mult de ea, este o persoana minunata, plina de bucurie, energie si ma face sa zambesc extrem de mult. Este cea mai draguta mama posibila. Copilasul asta, langa ea, nu stiu, au o relatie foarte speciala si ea e atenta la fiecare gest pe care il face si stie si citeste, adica stie multe lucruri despre copilul ei”, ne-a marturisit Ana.

Pentru Ana, lucrurile sunt clare. Antonia e o mama model, Alex Velea este un sot model. Sunt impreuna de sase ani si nici urma de monotonie - spune ea.

“Relatia mea cu Alex este o relatie foarte interesanta si aparte, pot sa zic. Nu este una normala, ca orice alta relatie. Multe lucruri se intampla intr-o zi. Foarte multe. Multa iubire fericire, ne simtim bine impreuna si de aia am ramas atata timp impreuna, aproape 6 ani. Ma surprinde cu flori cu cadouri, cu ciocolata, cu inghetata, desi incercam sa nu mancam vara prostii. Tot timpul ma surprinde cu cate ceva”, spune ea.

Dar si ea il surprinde pe el. Ana are grija sa-l cucereasca pe Alex de fiecare data cand intra in bucatarie.

Ana sustine ca are incredere in Alex si ca nu vede nimic suspect in relatia lui cu Antonia
Ana sustine ca are incredere in Alex si ca nu vede nimic suspect in relatia lui cu Antonia
“Fac cea mai buna mancare... sa fie bine facut cu un sos, salata si ii place!”

Si daca tot domneste armonia in familia Velea, este clar ca-i timpul pentru un copil. Alex si Ana au inceput deja sa schiteze un plan, dar proiectul mai are pana sa fie pus in aplicare.

“Am vorbit, am discutat, momentan mai mult e vorba sa avem timp de copil. Poate anul asta, poate la anul, o sa vedem”, mai spune titulara in inima lui Velea.

Gabriel Esanu

pitipoance banner

 

Citeste despre: antonia, velea, sotie, ana


Share On Facebook