Monica Gabor

Monica Gabor duce o viata de regina peste hotare, insa cand vine vorba de pensia alimentara zice pas. Fosta sotie a lui Columbeanu nu a mai platit pensia alimentara de mai bine de jumatate de an.

Moni a fost maritata cu Irinel Columbeanu
Moni a fost maritata cu Irinel Columbeanu
Cand vine in Romania, Moni se comporta ca mama ideala, insa cand vine vorba sa scoata bani din buzunar pentru fiica ei, Irina, se abtine si gaseste fel si fel de motive pentru a intarzia cu banii. CANCAN.ro a aflat ca Monica Gabor, fosta Columbeanu, trebuie sa plateasca lunar suma de 1000 de lei pentru pensia alimentara, insa vedeta, din cauza timpului limitat pe care il are, cel mai probabil, nu prea se achita de datorii. Vedeta TV nu a ai platit pensia de vreo sase luni, iar acum s-au strans 6000 de lei, bani care urmau sa ajunga la Irinuca, pentru scolarizare sau alte activitati pe care tanara le are.
Monica Gabor si Irinel Columbeanu au o fetita pe nume Irina, care se afla in custodia milionarului
Monica Gabor si Irinel Columbeanu au o fetita pe nume Irina, care se afla in custodia milionarului
Nu este pentru prima data cand Moni intarzie cu plata. In aprilie 2014, prima data cand a scos bani din buzunar pentru aceasta indatorire, vedeta a dat 10.000 de dolari, iar atunci a reusit sa fie la zi, insa timpul a trecut, iar Moni platea pensia de doua ori pe an. Acum este iar restanta si nici ca are de gand sa plateasca. "Ea cand vine in tara se comporta ca mama perfecta, insa nu ii plateste Irinei 1000 de lei pe luna. Nu e o suma mare, insa cand se aduna deja vorbim de zeci de milioane. Daca ii are, atunci de ce nu-i da", a declarat sursa de incredere, pentru CANCAN.ro.

 

Citeste si:

Irinel Columbeanu, implicat in accident rutier! Vezi in ce stare este milionarul!

Rar este vazut asa! Cum a fost surprins Irinel Columbeanu, ziua in amiaza mare!

 

Divort scandalos

Monica Gabor s-a casatorit cu Irinel Columbeanu dupa ce a implinit varsta de 18 ani. Fastuasa nunta a avut loc in 2006, iar evenimentul a fost unul de mare anvergura. La putin timp, Moni a adus-o pe lume pe Irinuca, iar in 2011 s-au despartit, dupa care au divortat. Cei doi s-au luptat prin tribunale ani de zile pentru custodia fetitei, insa miionarul a castigat procesul. Intre timp, Monica Gabor s-a mutat in America, unde locuieste si in prezent. Relatia dintre Moni si Irinel s-a terminat si din cauza faptului ca fostul model l-ar fi inselat pe milionar chiar si cu soferul personal. Monica Gabor (27 de ani) se afla in America, si-a scos implanturile mamare si a devenit un cu totul alt om. Studiaza si are o relatie cu un afacerist chinez pe nume Mr. Pink.

Citeste si:

Şi-a tras iubită cu 40 de ani mai tânără! Am aflat motivul uluitor pentru care o ţine ascunsă!

Cancan

Larisa Ciută

Citeste despre: monica gabor, monica gabor irinel, irina columbeanu, irile columbeanu, monica gabor pensie alimentara


Share On Facebook