Cum sa stapanesti femeia sagetator in pat

Femeii nascute in zodia sagetatorului ii place sa dea tonul distractiei in asternuturi. Este o mare amatoare de aventuri si are un comportament erotic jucaus.

Nu se da in laturi de la practici sexuale mai putin ortodoxe. Iata ce trebuie sa ai in vedere daca hazardul ti-a harazit sa petreci o noapte cu aceasta pasionala amanta a horoscopului.

Amatoare de sex in locuri neconventionale

Primul lucru pe care trebuie sa il stii despre noua ta "achizitie" este faptul ca adora partidele de amor cat mai spontane si cat mai putin conformiste. Asa ca nu o invita in dormitor. O vei plictisi de moarte. Mai degraba propune-i spontan o partida de sex in toaleta restaurantului. Ideea ca riscati sa fiti surprinsi in culmea pasiunii o va excita teribil. Situatiile cu grad ridicat de risc sunt cel mai puternic afrodiziac pentru aceasta iubita nastrusnica. Casanova in varianta feminina

Cand nativa zodiei sagetator isi propune sa aduca pe cineva in patul ei, acesta ar face mai bine sa se conformeze. Este ca si luat si nu are posibilitate de scapare. Nu conteaza ca ea mai are ceva de lucrat la capitolul silueta sau ca este putin trecuta de prima tinerete. Forta de seductie a nativelor dominate de acest semn astral este uriasa.

Mereu in cautarea pasiunii

Pentru aceasta femeie orice este posibil, nicio fantezie nu este prea indrazneata si nici chestiunea principiilor nu prea se pune. In ceea ce o priveste, considera ca in dragoste si in razboi orice este permis. Atata vreme cat nevoile sexuale ii sunt satisfacute, nimic nu o mai opreste, nici macar o verigheta. Daca ea obisnuieste sa-si ascunda emotiile, nu face si tu aceeasi greseala. Asigur-o tot timpul de pasiunea pe care ti-o provoaca si complimenteaza-i mereu performantele sexuale. Mai mult decat reprezentantele altor zodii, femeile sagetator au nevoie de confirmare.

Ce o excita

Zonele erogene ale nativei sagetator sunt soldurile si coapsele si intr-acolo ar trebui sa se concentreze si mangaierile tale. Cea mai rapida cale de a-i starni libidoul este sa-i atingi senzual interiorului coapsei intr-un loc public!Share On Facebook