ana maria prodan

Anamaria Prodan este genul de persoană care se împrieteneşte şi cu un cerşetor, nu-i pasă de statut, ci de om. Aşa s-a întâmplat să lege o strânsă amiciţie şi cu Luana Rednic, fiica antrenorului echipei Dinamo, rivala Stelei, acolo Reghe taie şi spânzură

Hai, Steaua! Sau Dinamo? Cu cine mai ţinem?

Denisa Nechifor şi-a aniversat ziua de naştere, miercuri, ia pe 10 martie a împlinit vârsta de 32 de ani. La ziua ei au fost nenumărate vedete, printre care şi Anamaria Prodan. Mai târziu, soţiei lui Reghe i-a ţinut companie şi Luana Rednic, care a stat la taclale cu Ana întreaga seară. Fetele nu se cunoşteau pentru prima dată, cum ar zice unii, ci au povestit tot ce nu şi-au mai spus în ultima vreme, ambele fiind ocupate cu transferurile nu au mai avut când să se vadă. Prilej bun a fost ziua Denisei, unde s-au pozat împreună şi s-au distrat de mama focului. Acum, noi nu stăm în calea fericirii lor, însă dinamoviştii şi steliştii sigur vor înghiţi în sec când vor vedea imaginile cu fetele la petrecere.

Serios, fetelor, când e să piardă echipa voastră câte un meci, voi cum comentaţi, vă abţineţi de la înjurături?:D ”Ana şi Luana... fără lupte. I love her. Un fel de Steaua - Dinamo, sau mai bine zis the best of the best. Chiar mă gândeam că suntem cele mai bune.”, zice Anamaria Prodan.

Luana Rednic şi Ana Prodan se înţeleg tare bine, deşi suporterii Steaua-Dinamo n-ar fi niciodată de acord
Luana Rednic şi Ana Prodan se înţeleg tare bine, deşi suporterii Steaua-Dinamo n-ar fi niciodată de acord

Citeşte şi:

Verdict: Un barbat celebru o ia de par pe Anamaria Prodan! " Deja am cam obosit..."

Impresara sexy şi antrenorul Stelei vor fi filmaţi non-stop în reality show-ul “Prodanca şi Reghe”

Larisa Ciută

Citeste despre: anamaria prodan, luana rednic, luana rednic transferuri, anamaria prodan transferuri


Share On Facebook