bac

Ce a putut sa scrie un elev pe lucrarea de la simularea Bacalaureatului: profesorii au izbucnit in ras cand au citit bomba asta!

Un elev care nu a stiut sa rezolve niciun exercitiu la simularea pentru Bacalaureat 2014 a avut un mesaj senzational pentru profesori. Cei care i-au citit lucrarea s-au amuzat teribil.

Citeste mai mult ›
perle de bac

Razi cu lacrimi! Cele mai amuzante perle de la simulare BAC 2014. Elevii s-au intrecut in gafe: "Ion are in cap numai..."

Simularea examenului de Bacalaureat de anul acesta a scos la iveala, ca in fiecare an, slaba pregatire a elevilor. Perlele lor au facut profesorii corectori sa rada in hohote.

Citeste mai mult ›
andreea marin

Perla mai tare ca la BAC! Gafa monumentala a Andreei Marin, la TV. Cum s-a facut de ras "Zana"

Nu putine au fost cazurile in care vedetele noastre s-au facut de ras la TV, insa nimeni nu s-ar fi asteptat tocmai la Andreea Marin. Diva a reusit sa o comita intr-un stil barbar, scotand o perle care i-ar face invidiosi pe elevii care dau BAC-ul.

Citeste mai mult ›
nicolae guta

1+1=fara numar! O sa-ti faci cruce cu ambele maini cand o sa afli ce a facut la BAC amanta lui Nicolae Guta!

Madalina Georgiana Dumitriu - sau Beyonce de Romania, cum a fost ea poreclita datorita relatiei cu Nicolae Guta - se poate lauda cu un fizic de invidiat, insa cu siguranta tanara nu prea a petrecut mult timp cu burta pe carte.

Citeste mai mult ›
ANCUTA CARCU

Sexy PRM-ista vrea bacalaureat mai usor! Vezi ce propunere inedită vrea să facă Ministerului Educatiei. Esti de acord cu ea?

Are 30 de ani, dar nu a reusit nici până la această vârstă să ia "examenul maturitatii". Sătulă să tot dea, fără succes, examenul de bacalaureat, ea vrea să facă o propunere inedită.

Citeste mai mult ›
Oana Racovita a picat bac-ul

Eleva “violata” de la Jean Monnet a incercat iar sa treaca Bac-ul! Vezi cum s-a descurcat!

Oana Racovita, fosta eleva de la Jean Monnet care si-a acuzat profesorul de sport ca a violat-o, a incercat sa treaca de examenul maturitatii si in sesiunea de toamna.

Citeste mai mult ›
Bacalaureat 2013

Scandal la BAC 2013: 34 de elevi au fost eliminaţi! Camerele de supraveghere i-au dat de gol

Un număr de 34 de candidaţi care au susţinut probe scrise la bacalaureat în centre din judeţul Constanţa au fost eliminaţi din examen, după ce inspectorii şcolari au stabilit, pe baza probelor video, că absolvenţii au copiat.

Citeste mai mult ›
bacalaureat

Sesiunea de toamna a BACALAUREAT 2013 incepe ASTAZI cu proba orala de limba romana

Sesiunea de toamna a examenului national de bacalaureat, la care s-au inscris peste 87.000 de absolventi de liceu, incepe luni cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana.

Citeste mai mult ›
Bacalaureat

Guvernul vrea sa ii premieze pe elevii care au obtinut media 10 la bacalaureat

Guvernul vrea sa ii premieze pe elevii care au obtinut media 10 la examenul de bacalaureat din acest an, o decizie in acest sens urmand sa fie luata in sedinta de miercuri a Executivului.

Citeste mai mult ›
oana racovita

Ce-au putut sa-i faca profesorii de la Bac Oanei, eleva de la Jean Monnet care l-a acuzat pe proful de sport de viol?

Oana Racovita, fosta eleva de la Jean Monnet care si-a acuzat profesorul de sport ca a violat-o in timpul unei excursii, a avut probleme serioase la examenul de bacalaureat.

Citeste mai mult ›
First page < Back Last page
Top articole
Citite
Comentate