Monica Gabor si Andrei Vlad

Abia daca-l recunosti! Cat de mult s-a ingrasat partenerul Monicai Gabor de la "Dansez pentru tine"

In 2009, pe cand inca era doamna Columbeanu, Monica Gabor a participat la show-ul "Dansez pentru tine", de la Pro TV, unde l-a avut ca partener pe Andrei Vlad. In ultimii ani, acesta a ajuns aproape de nerecunoscut.

Citeste mai mult ›
Ionut tanase

Il mai stiti pe Ionut Tanase, orfanul de la "Dansez pentru tine"? Ce ajuns sa faca la patru ani de la castigarea marelui premiu!

Ionut Tanase este tanarul care a luptat in ringul visurilor, in urma cu patru ani, alaturi de Jojo. Tanarul a castigat atunci marele premiu de la "Dansez pentru tine", iar cu banii castigati a inceput o noua viata alaturi de femeia iubita.

Citeste mai mult ›
Cornel Patrichi

Viata lui s-a schimbat radical dupa ce a fost dat afara din juriul “Dansez”! Cum arata azi Cornel Patrichi

Cornel Patrichi a implinit, in acest an, 71 de primaveri, iar reputatul actor se bucura de viata si, din cand in cand, merge la mall pentru a face cumparaturi. CANCAN.ro l-a surprins intr-un centru comercial, acolo de unde si-a luat o curea.

Citeste mai mult ›
birica

Il mai stiti pe Florin Birica, castigatorul "Dansez pentru tine"? Fosta lui iubita ii aduce acuzatii grave!

In urma cu 7 ani, Florin Birica a urcat in "ringul viselor" alaturi de Andra, pe scena "Dansez pentru tine", cand a si castigat marele premiu. La 2 ani dupa si-a vazut visul cu ochii, tanarul a declarat ca iubita lui, Ana, l-a parasit. Se pare insa, ca lu

Citeste mai mult ›
ella dumitru

A castigat "Dansez pentru Tine", a facut videochat ca sa poata trai, iar acum vrea sa isi deschida o afacere in Anglia!

Va mai amintiti de Ella Dumitru, castigatoarea de la "Dansez pentru Tine?" Tanara a avut o viata extrem de grea, a facut videochat, a spalat WC-uri, insa lucrurile s-au schimbat. Acum, tanara vrea sa isi deschida o afacere in Anglia.

Citeste mai mult ›
Anamaria ferent

Ferent a avut mana buna! Partenerul ei de la “Dansez pentru tine” s-a ajuns! Uite unde traieste si cu ce se ocupa acum

N-au ajuns in finala concursului, dar au legat o prietenie pe viata! Anamaria Ferent si partenerul ei de la “Dansez pentru tine” locuiesc amandoi in America si au avut cateva proiecte impreuna de care sunt tare mandri.

Citeste mai mult ›
Prosport

A aparut in presa facand videochat! Cu ce a ajuns sa se ocupe acum prima castigatoare de la "Dansez pentru tine"

Citeste mai mult!

Citeste mai mult ›
Ella Dumitru

Va mai amintiti de Ella Dumitru, castigatoarea de la Dansez pentru Tine! A facut videochat, a spalat WC-uri, iar acum...!

Va mai amintiti de celebrul concurs Dansez pentru Tine? Ella Dmitru este una dintre tinerele care a reusit in “ringul viselor”, iar acum isi vede de viata sa departe de Romania. Bruneta locuieste de ani buni in Anglia, iar acum viata ei s-a schimbat.

Citeste mai mult ›
bianca dragusanu

Bianca Dragusanu, mandra de fostul ei partener. "A slabit, s-a tuns si arata foarte bine. Normal ca tinem legatura"

In urma cu trei ani, Carol Soldea era unul dintre cei mai invidiati barbati din Romania. Tanarul avea sansa sa petreaca zilnic, ore bune, in compania Biancai Dragusanu cu care se antrena pentru emisiunea "Dansez pentru tine".

Citeste mai mult ›
Doina Ocu

O mai stiti pe Doina Ocu de la "Dansez pentru tine"? Cum arata fetita ei bolnava de autism, la 8 ani de cand a castigat concursul

Doina Ocu a fost partenera lui Cosmin Stan in 2007 la "Dansez pentru tine", sezonul 3. Tanara a luptat pentru fetita in varsta atunci de 4 ani, care suferea de autism infantil si avea nevoie de un tratament de spacialitate foarte costisitor.

Citeste mai mult ›
First page < Back Last page
Top articole
Citite
Comentate